måndag 14 november 2016

Trappbelysning infälld

Här beskriver vi några saker att tänka på vid val av trappbelysning. LED-stripes, lampetter, infällda lampor och uplights. Det är mycket populärt att installera infällda lampor med LED-dioder när man renoverar om ett hus. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av downlights. Välj bland vita, aluminium eller kromade och modeller för badrum, utomhus eller inomhus.


All vår belysning kommer från in-lite vilket innebär att du enkelt kan installera dina lampor själv utan att anlita en elektriker.

Systemet är väldigt flexibelt så det är . Infällda spotlighter blir ett allt vanligare val av belysning. Det här behöver du veta om du planerar att göra jobbet själv. En elegant dekorativ infälld takbelysning som kan kombineras med en distansring i plexiglas.


Belysning för inbyggna thermoplastisk med blästrat glas. Sveriges största sortiment på belysning på nätet, till högsta kvalitet. Det skall naturligtvis vara LED belysning , LED har oöverträffad livstid och drar en bråkdel.


Trall med infällda spotlights Bild på altanspotlights. Downlight för smidigt, infällt montage.

Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. LED- belysning , spotlights, downlights, drivdon. En ren kvadratisk design med ett tydligt . Stilren design med graviöst ovalt ljusutsläpp. Resultatet blir ett stiligt.


Gör sig väl som trappbelysning. Vi säljer belysning för hemma- och offentlig miljö. LED-decklights för infällt montage i terrassgolv, trappor, stenplattor m. El, ljus och belysning är något vi i Norden har fått lära oss vikten av den hårda vägen. Med långa vintrar och mörka nätter behöver vi allt från taklampor till . Rörelsevakt på din belysning ger ett säkrare och tryggare hem.


Trapp och dekorbelysning med lysdioder. Minimal strömförbrukning, lång livslängd och . Här går vi igenom el och belysning i badrummet. Checklista för jordfelsbrytare, våtzoner, IP-klassning.


Vriddimmer för infällt montage i apparatdosa eller i utanpåliggande dosa. Transistordimmer med bakkantsstyrning. För reglering av glödljus och elektroniska .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg