torsdag 10 november 2016

Textilvårdsmaskin

Kan även användas som en grovdammsugare. Leverans kvällar och helger. Den uppnår mycket goda rengöringsresultat på . Två maskiner i en – grovdammsugare för vått och torrt, samt textilvårdsmaskin.


Rengör heltäckningsmattor, möbler och bilsäten ända in i fibrerna.

Hygienisk rengöring av mattor, golv, möbelklädslar och madrasser. Kärchers textilvårdsmaskiner besprutar. För professionell rengöring av stora ytor. Textilvårdsmaskin för privat såväl som kommersiellt bruk.


Den här professionella textilvårdsmaskinen Puzzi 8. Mattvätt, möbeltvätt, textiltvätt, våtdammsugare Fläckar på favoritmattan, bilklädseln eller soffan? Maskin med sprayfunktion som först löser upp . Kraftfull och kompakt textilvårdsmaskin för rengöring av möbler och mindre heltäckningsmattor.

Bästa torkresultat av alla jämförbara produkter på marknaden. Klädseltvätt, textiltvätt, möbeltvätt, mattvårdsmaskin eller vad. För små till medelstora ytor. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon.


Köp online eller ring oss för p. Säljes enbart via våra säljare. Kontakta din säljare eller vårt huvudkontor. Den kan användas för rengöring av heltäckningsmattor, mattor, . Vår textiltvätt är en flexibel och bekväm rengöringsmaskin avsedd för mindre uppgifter.


Det är utmärkt för rengöring av mattor . Annonsen listad under Dammsugare, . Lavor GBP PRO är en perfekt mattvätt både för hem och företag. Den används inte bara av städbolag och dagis, utan även av hotell, bilrekondare, . Extraktionsmaskinen George är ett utmärkt val vid tvätt av heltäckningsmattor, rengöring av entrémattor, möbler, bilklädsel m. German term or phrase: Waschsauger. Sysslar med en text som beskriver en Nass-, Trocken- und Waschsauger.

För heltäckningsmattor, möbler, bilklädsel, små och medelstora ytor. Professionell textilvårdsmaskin för medelstora ytor. Den robusta och kompakta kåpan av hållbar plast gör enheten lätt och enkel att bära.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg