torsdag 17 november 2016

Ångtvätt kärcher sc1

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Den handhållna ångtvätten SC är tack vare sitt kompakta format perfekt för snabb rengöring mellan varven – utan kemikalier. Hygieniskt rent hemma - helt utan kemikalier. Gör rent nästan överallt - rostfritt, köksfläkt, . Rengör alla typer av hårda ytor . Varje månad hjälper vi över 1.

Kompakt handhållen ångtvätt , perfekt för vardagsstädning. Effektiv rengöring, tar enkelt bort smuts. SC Premium Floor Kit är en kompakt 2-i-ångmopp som rengör helt utan kemikalier. Den kompakta, handhållna ångtvätten SC rengör utan kemikalier och är perfekt för rengöring i och runt. Denna maskin gör armaturer, kakel, spishällar och spiskåpor skinande . Behändig och kompakt ångtvätt med massor av tillbehör Vår mest kompakta ångtvätt.


Handhållen för snabb vardagsstädning utan kemikalier. Innehåller 2x Mikrofiberdukar.

MIKROFIBERDUKAR KÄRCHER GOLV TILL ÅNGTVÄTT. Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till. Kompakt och multifunktionell rengöringsmaskin som hjälper dig att rengöra ingrodd smuts på ett hygieniskt och kemikaliefritt sätt. Tvätten är redo att användas . Nu blir det enkelt att rengöra kakelfogar, duschkabiner, spis, ugn, köksfläktar, grillgaller med mera. Tack vare ångan och bars . Fick denna som pris i en tävling på jobbet, men inser att jag inte kommer använda den.


Kompakt ångtvätt för snabb vardagsstädning utan kemikalier. Funderar på att köpa en ångtvätt kärcher SC-1. Jag har en luftafuktare i tvättstugan, fungerar det att använda kondensvattnet från . Kärcher SC , helt ny i oöppnad förpackning. Perfekt vid rengöring i kök och badrum.


Men hjälp av en ångtvätt kan ångan enkelt koncentreras och riktas på en enda punkt,. Endast använd vid ett tillfälle. Liten, behändig och lätt att förvara!


Med förlängningsslang och Classic golvmunstycke får du en 2-i-ångmopp med rätt storlek för snabb och spontan rengöring utan kemikalier. Moms tillkommer på angivet högsta bud.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg