torsdag 8 december 2016

Jobb för 16 åringar kristianstad

En mötesplats för dig som är ung, upp till år och vill söka arbete eller vill. På Ungdomstorget får du som är -år hjälp och stöd för att få arbete eller. Kristianstad och övriga kommuner i nordöstra Skåne.


Lediga År jobb i Skåne Län på Indeed. Vad gäller för sommarjobbande ungdomar 15- år ? Visst finns det extrajobb för ungdomar under år , men de måste följa vissa regler och ha tid för skolan.

Vi har listat ungdomsjobb som . Bläddra bland lediga jobb i en viss placering eller bransch. Hitta rätt jobb och gå vidare i . Redan i januari börjar arbetsgivare planera för sommaren och söka sommarjobbare. I Platsbanken hittar du jobb som arbetsgivare anmält till . Mer information om att jobba som barnvakt. När du fyllt år får du i princip ta alla jobb som inte kräver utbildning. Jobba i butik, telefonförsäljning, eventpersonal eller inom äldreomsorgen är vanliga jobb.


Din ansökan sparas i tre månader och under den perioden matchas den mot de lediga jobb som finns i butiken.

Efter tre månader makuleras din ansökan. Till vissa arbetsuppgifter kan även du som har fyllt år söka. Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv. Hittills i år har alla utom drygt 130 . Sök efter lediga jobb i Skåne och bland tusentals jobbannonser i hela Sverige.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Det finns goda chanser för dig som är år att hitta ett sommarjobb. Men det krävs att du söker inom kort!


Hej, min årig son vill gärna ha ett sommar jobb. Men jag har aldrig hört att det är år på det. För många är en anställning på Burger King den första anställningen och en bra väg in i arbetsmarknaden.


Om du sätter värde på service, naturlig smak . Med fler än 8varuhus i länder gör det oss till den absolut största aktören inom hemelektronik i Europa. I mer än år så har MediaMarkt varit kända för . Läs hur du går tillväga här! På Jobbaextra finns arbetssökande som söker extrajobb, sommarjobb , säsongsjobb och utlandsjobb. Sök bland arbetssökande och hitta personal!


Vill du bli en del av det vinnande teamet på Coop och KF?

Se vilka medarbetare vi söker just nu. Vi erbjuder karriärmöjligheter inom en rad kompetensområden. I över år har vi brunnit för att erbjuda svenska folket bra mat till låga priser.


Under årens lopp har vi utvecklats från en liten butik på Hisingen i Göteborg till en . Och här ser du alla lediga jobb. Ungdom telefonförsäljare jobb - 2aktuella lediga Ungdom. Du kommer att vara anställd av Experis och uppdragets varaktighet är initialt år , med start i. Träffar per sida: 1 25.


Kundtjänstmedarbetare - Solna. Värdesätter du omtänksamma .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg