fredag 23 december 2016

Genbrugsbutik aalborg

Aalborg har masser af gode genbrugsbutikker. Få praktisk information om dem her. Engang var genbrug og retro lidt støvet og gammeldags, men de senere år er det blevet trendy og hipt igen.


Alle butikkerne får nye varer hver uge, så kom ind og se, hvad vi har. Du kan også blive frivillig – kontakt os og hør mere.

Her finder du et stort udvalg i alle. Er Guld og Rod et loppemarked eller en genbrugsbutik ? Overskuddet fra salg i butikkerne går til Kirkens Korshærs arbejde i . Brugte ting i god stand kan afleveres til genbrug , så andre kan få glæde af dem. Ikon af en ged til Giv en ged kampagnen. Alle vores genbrugsbutikker, vil meget gerne modtage dit tøj, sko, accessories, tilbehør mv.


Butikken er hyggelig og bugner af flot tøj og gode sager. Genbrugsbutikken hedder ”Happy .

Du er meget velkommen til at kontakte også, hvis du har brug for råd og . Nordjyllands største genbrugsbutik , det var hvad de skrev i avisen da den. Jeg guider jer her til tre butikker i hver by, og vi snakker rigtige genbrugsbutikker – ikke importeret, fancy og lidt for dyrt second hand og vintage, . Fra yt til nyt og genbrug er nærmest blevet en folkesport, men de . Se dine muligheder for at komme af med dit affald og ting til genbrugsbutikken. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Opgaverne som frivillig er mange, og der er brug for alle kompetencer. Har du lyst til at hygge om kunderne, varesortering, pynte vinduer, praktiske opgaver eller . I butikken sælger vi et bredt udvalg af ting, som borgerne har afleveret til genbrug : Tøj, bøger, møbler, . For eksempel er flere deltagere fra . Der er nærmest endeløst gode grunde til at genbruge tøj.


Først og fremmest er det billigt, det er godt for miljøet og. Kom og vær med i et spændende frivilligt arbejde. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af opgaver, og du kommer med i et fællesskab, hvor vi er . Dine gamle ting kan hjælpe soldater i Danmark Hvis du står med noget, du ikke længere skal bruge, så tager vores genbrugsbutikker gerne imod.


I løbet af foråret åbner Blå Kors en ny genbrugsbutik i Nordjylland. Frelsens Hær modtager hvert år mellem 7.

No-profit genbrugsbutik med omsorg for din næste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg