måndag 5 december 2016

Takarmatur led garage

Vill du lysa upp i garage , lokal eller källarutrymmen? D-klassad praktisk takarmatur i LED Välj att montera i tak eller på vägg i fuktiga och dammiga miljöer. LED armaturer ett måste i vart garage idag.


Marknadens prisvärdaste led armaturer för garage och industri. Ger lika mycket ljus som en lysrörsarma.

Solcellsdriven LED - ljusslinga. Downlights LED 3-pk 3lm W IP20. LED -Spot Hide-a-lite Focus Track Micro Kit 1-Fas. Bra LED -belysning underlättar din uppfart och i ditt garage. Malmbergs Cosmos LED -R 2x18W HF- Sensor.


Pollare ute och väggbelysning både på utsidan och inne i garaget ger all belysning du behöver. Bilgaragebelysning: LED taklampor, strålkastare, plafonder. Garagets storlek påverkar på belysningens effekt: för ett större garage behövs det mera ljuseffekt.

Ska bygga ett garage på 56mMed ca 4meters takhöjd. Naturligtvis är ju första tanken vad det gäller belysningen Lysrörsarmaturer. Letar du efter LED industribelysning?


Vi har LED industriarmaturer för de flesta industrilokaler. LED Garage för den kvalitetsmedvetne användaren, ger mycket verkningsfull prestanda, hög energieffektivitet och lång livslängd. Till garage rekommenderar vi . Där har det varit jätte bra och jämn belysning i hela garage när det var tomt.


Ljusberäkning med två olika kraftiga LED -armaturer i ett vanligt . En rundstrålande cirkulär takarmatur gör att vi kommer bort från det linjära tänkandet. LED Belysning GP MoodLite Globe. Vi utvecklar och säljer LED -belysning, spotlights, downlights, dimmers och drivdon,. Komplett med drivdon och HF-sensor. Ytan är antikorrosionsbehandlad . Armaturhus av aluminium och med klarglas.


Fukttät armatur som passar bra i källare, garage och liknande utrymmen. Robust armatur med låg strömförbrukning och lång livslängd.

SkyPANEL CTC LED är en supertunn LED -panel där färgtemperaturen på ljuset kan ändras. Idealiska för användning i våta eller dammiga miljöer som t. Trento LED - takarmatur med integrerad é dioder Taklampan är gjord med stomme i. Den gamla plastlimpan har återuppstått i modernt utförande. Hator LED är en allround takarmatur IPför verkstäder, lager, garage och arkiv . Den ultimate garage boligen?


Har noen her bygget garage med boenhet og ikke omvendt? Rund LED High Bay från Lumax för belysning av lager, varuhus med mera. Passar som belysning i garage och tunnlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg