fredag 9 december 2016

Stolpsko justerbar

Det ger en justermån på hela cm. Används till understöd av pelare och stolpar i byggnadskonstruktioner. Av mm varmförzinkad stålplåt. Varmförzinkad stolpsko med U-stöd.


Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.

Plattorna har en godstjocklek på mm . STOLPSKO UNIFLEX EFTERJUSTERBAR. Efterjusterbar stolpsko till betongplint 5mm och 7mm. Justerbar stolpsko från S:t Eriks som ger möjlighet att efterjustera höjden upp till 50mm. APR stolpskor är justerbara i höjd. Det går lätt och snabbt att montera och kan justeras efter monteringen.


OBS: Muttern ska vara centrerad . Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Besök en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Låt oss inspirerar dig, besök oss på vår webbplats eller i någon av våra . Article, GTIN code, a (mm), b (mm), c (mm), t (mm), coating, package, cert. För montering av stolpar till carports, terrasstak, staket mm. Stolphållare med justerbar höjd. Håller på att bygga altan och har köpt färdiga plintar med uniflex stolpsko.


Den består av delar: två järn, två muttrar, en bricka och. Plint med justerbar stolpsko lämplig att hantera trycklaster vid t ex altan- och trädäckskonstruktioner. Belastning upp till 4kg vid normala . Välj till justerbar stolpsko.


Hero stolpsko justerbar för ingjutning i betong. Ge din bedömning genom att klicka här. Marknadens smartaste plintsystem med efterjusterbar stolphållare för snabb och enkel montering. Betongplintar med fasta stolpskor eller tum, också justerbar i höjdled eller anpassad för parasoll.


Finns i två olika höjder och med fem olika stolphållare. CE-märkt Kan justeras efter montering av stolpen. Hero justerbar stolpsko som kan justeras till 2mm vertikalt efter montering.

Justebar stolpsko tillverkade av kraftigt stål och är varmgalvaniserad för att klara tufft nordisk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg