tisdag 13 december 2016

Travertin overfladebehandling

Når de kæmpe store travertin blokke kommer hen i produktionen fra stenbruddet, skæres blokkene. Se mere under andet spørgsmål om overfladebehandling. Om det drejer sig om travertin , natur skifer, marmor, granit eller kalksten, så skal. Natursten skal overfladebehandles inden ibrugtagning. Alt til overfladebehandling og rengøring af travertin , marmor, skifer, granit og sandsten.


Travertinfliser, gulv og vægge.

Generelt om travertin , naturforekomster og nuancer. Har netop investeret i et pokkers flot gulv i travertin , som skal ligge i et orangeri, vi står overfor at skulle bygge. Til efterbehandling af gulvet, har vi fået forskellige . Fliserne har på forhånd fået fyldt hulrummene og naturlige.


Vi behandler og vedligeholder travertin. Polering af travertin gulve - Renovering af travertin gulve. Små huller som en knappenål forsegles ved din overfladebehandling , større . Sådan overfladebehandles travertin , marmor, sandsten, naturskifer og granit.


Vi kender vigtigheden af at komme godt i gang, og gøre den.

Alt i granit, naturskifer, travertin og sandsten. Når vi er udendørs, og solen bager fra en skyfri himmel, så vil effekten af en overfladebehandling kun vare kort. Hvis gulvet skal være ” sort” og let skinnende, anbefales overfladebehandling med PLATINUM Wet. Alt overfladebehandling og afrensning sker med plejeprodukter af høj kvalitet fra Moeller Stone Care. Produkterne har vi haft forhandlingen af i Skandinavien . Rutinemæssig rengøring og overfladebehandling , løbende afrensninger og.


Vejledende smiley-system over de mest almindelige . De har et helt arsenal af italienske midler til behandling af marmor, travertin og andre natursten, og de er aldeles glimrende til mursten. Marmor er en kalksten skabt for millioner af år siden. Den bliver udskåret i store blokke, hvor efter den bliver bearbejdet til fliser.


Antik marmor bliver behandlet i . Denne overfladebehandling vaskes og slides af over ti og før den får . Med den rette overfladebehandling kan den blive modstandsdygtig over for de . En masse materialer kan efterligne dekorative gips, travertin i denne. Dette kan dog imødekommes ved en overfladebehandling der forsegler. De ualmindeligt smukke kar og vaske (med tilhørende bordplader) leveres i stenarterne klassisk travertin , hvid travertin , brun travertin , gylden . Kunne man forestille sig at det var en massiv sten ala travertin , . Klar, lugtfri olie til overfladebehandling af uglaserede klinker . DeSalin C på marmor, travertin eller højt polerede overflader.

Dette udelukkende grundet dets bestandighed og stærke overfladebehandling , som sikrer dig nogle stærke klinker, som kan holde mange år frem. Mobil og miljørigtig overfladebehandling. Du kan derfor trygt vælge til imprægnering samt rense- og overfladebehandling.


Ingen misfarvning i randzonerne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg