tisdag 27 december 2016

Viktigt att tvätta bilen

En annan viktig anledning till att tvätta bilen är att en smutsig bil syns sämre i mörkret, eftersom lacken, lamporna och registreringsskyltarna . Så här när hösten nalkas och vi snart går in i mer intensiva . Många tror att det är olagligt att tvätta bilen hemma, det är fel. Därför är det viktigt att man filtrerar det smutsiga tvättvattnet. Det som är mest viktigt för mig är att schampot doftar härligt, och att. En av grunderna är att tvätta bilen i skuggan, tvättar vi bilen i solljus så .

En av våra bilvårdare tvättar din bil där den står parkerad. Hos oss är det viktigt att våra bilvårdare delar vår vision om ett miljövänligt och hållbart sätt att tvätta. Viktigt : Låt avfettningen få tid att verka några minuter, men den får inte torka. Det är också viktigt att skölja bilen ordentligt innan man går loss med tvättsvampen.


Information är väldigt viktig och att det ska vara enkelt att vara miljövänlig. Fler gör-det-själv hallar skulle säkert göra att folk tvättar bilen i bättre . En ren insida är minst lika viktigt som en ren utsida. En ren bil är både säkrare och trevligare att köra.

Här tipsar vi om bilvård och bilskötsel. Att tvätta en bil är ingen konst. Men det går att göra bort sig rätt ordentligt. Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga.


Du tänker nog knappast på att det börjar bli dags att tvätta bilen så här. Här är det viktigt att tvätta bilen regelbundet för att den ska hålla så . Vägsalt och smuts sliter hårt på lack och plåt under vintern. Det är nu det verkligen är viktigt att hålla bilen ren. Gör tvätten till en exklusiv. När du ska tvätta bilen är det även viktigt att tänka på däcken.


De blir ofta grå och tråkiga just på grund av att man tvättat dem. Du kan dock ge gummit ny lyster . Mycket skum när du tvättar bilen är inte en nackdel. Bilschampo har en viktig funktion, det ska fungera som ett smörjmedel mellan bilsvampen . Om du vill tvätta din bil själv, gör det i en ”gör-det-själv- hall” eller i en. Det är viktigt att upplysa människor att det inte är miljövänligt att tvätta bilen hemma, som många kan tro.


I flera kommuner är det till och med ett miljöbrott att. Men enligt Modde är det minst lika viktigt att tvätta nu.

Smuts, salt och tjära kan skada lacken och göra att bilen lättare rostar. De flesta av oss vet hur viktigt det är att tvätta bilen. Inte bara för att den ska se fin och skinande ut, utan också för att den ska hålla längre. En smutsig bil binder fukt och föroreningar och rostar därför lättare än en bil som hålls ren.


Det är därför viktigt att tvätta bilen regelbundet, . Med Falcks biltvättsguide kan du få din bil strålande ren och kännas som ny igen. Viktigt att tänka på vid köp av en högtryckstvätt är hur starkt tryck den har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg