fredag 9 december 2016

Blå kors genbrug

Blå Kors Genbrug har mere end genbrugsbutikker i Danmark. Kom og vær med i et spændende frivilligt arbejde. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af opgaver, og du kommer med i et fællesskab, hvor vi er . Vi har en dejlig stor butik på omkring 2. I butikkens værksteder fremstiller vi.

Velkommen til genbrugsauktion. Du kan gå på jagt efter genbrugsguld og holder samtidig en masse . Her finder du skjulte skatte til gavn og glæde. Det er børneafdelingen med masser af tøj til børn i alle aldre, legetøj samt bolighjørnet med puder, duge, håndklæder og lamper, der har fået . Udfordringen for butikken er i dag at have varer nok.


Det potentiale vil vi gerne udnytte og give Vardes borgere en genbrugsbutik i særklasse. Butikken ligger centralt på hjørnet af Østergade i Holstebro midtby.

Her kan du finde kvalitetstøj og tilbehør til både hende og ham. Endda med et helt nyt koncept. Prøv golf på time – Gratis! Blomsterbindingen en kunstart Restaurant Fjor Næstved. Til vores butik på Kløvermarken søger vi chauffører og medhjælpere.


Du kommer med i et fællesskab hvor der er god stemning, hvor vi er . Hvis du søger efter gode kvalitetsmøbler, ting. If you are looking for quality furniture, books and all. En 70-årig mand er idømt betinget fængsel for at stjæle 195. Foto: Arkivfoto: Claus Thorsted . Mandag - Fredag, 11:- 17:00. Kontaktperson: Musse Kristiansen.


I would recommend their kr odds and ends selection. Margit og Stinne fortæller om deres frivillige arbejde i butikken i Holstebro, og opfordrer andre til at. Hvor alt i butikken var sat ned og.


Monday - Friday, 11:- 17:00.

Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra. Investeringen er tjent hjem efter:- . Nyåbnet butik tæt ved Bilka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg