onsdag 14 december 2016

Snedkervinkel

Sammenlign priser og læs anmeldelser af snedkervinkel Håndværktøj. Klik her og find den bedste pris nu! Anvendes til nem og præcis opmålinger. Længde:2mm Bredde:1mm Aflæsning:mm.


KREATOR håndværktøj i bedste kvalitet og design.

Kreator snedkervinkel i super kvalitet. Se flere vinkler på dorchdanola. Vi tilbyder lav fragt, hurtig levering og er e-mærket. Vinkel med anslag i aluminium og millimetergradering i over- og underkant på klingen.


Klingen er fremstillet i 5xmm rustfrit stål. Stort udvalg af måleudstyr til billige priser. Enhedspris: Kostpris: Antal: Salgspris: Salg under kost: Ret salgaftale:.

God Ferax snedkervinkel , længde 2mm, millimeter inddelt på begge sider, lakeret stålklinge. En meget præcis vinkelmåler - et godt køb her med hurtig . Rustfri klinge af stål med mm-skala. Glasfiberarmeret ABS med mm ydre. God til arbejde på emner med affasede . Boxer snedkervinkel 3x 1mm.


Dansk onlinebyggemarked med stort udvalg og kendte mærker til faste lave priser. Vinkler og gradmålere til professionelle håndværkere. Tyskproduceret snedkervinkel i høj kvalitet. Fremstillet i rustfrit stål. Hultafors vinkel V P, snedkervinkel.


Millimetergraderingen findes i over- og underkanten af klingen. Produktet er endnu ikke bedømt. Detektorer og måleværktøjer.


Snedkervinkel på 2mm med kraftigt aluminiumsanslag og ætsede tal.

SNEDKERVINKEL 8MM - Vinkel - SNEDKERVINKEL 8MM fra Engrospriser. Tungen er fremstillet af aluminium, og snedkervinklen har et blad. Vinkel 2mm med millimetergradering. Denne Irwin snedkervinkel i aluminium bruges til at afmærke linjer, firkanter og vinkellængder.


Stilbar i tre indstillinger – 45°, 90° og 135°. Anslaget er fremstillet i eloxeret aluminium. Hurtig og billig levering af VVS og elartikler til markedets laveste priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg