torsdag 18 maj 2017

Putsa fönster minusgrader

Man kan inte putsa i minusgrader. En bra ursäkt på vintern när man hellre vill dricka en kopp chokla men det går att putsa fönster ner till -15 . På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint, säger Evelyn. Kan man putsa fönster när det är minusgrader ? Nu e jag inte den husligaste människan på jorden ;-) Men ska i alla fall putsa fönster nu till advent men hur ska jag kunna.

Hur putsar man bäst fönster i minusgrader ? Tvätta fönster i minusgrader ? Putsa fönster i minusgrader ? Lär dig hur du ska putsa fönster för att få ett skinande resultat utan repor eller fläckar! Vill du sedan i vinter putsa fönster i minusgrader ? Går det verkligen att putsa fönster när det är minusgrader? Ja, det går bra att putsa, trotts att termometern har krypigt ner under 0 . Behöver fönstren putsas men det är minusgrader ute?

Tips för att putsa fönster i minusgrader. Något som är otroligt svårt att göra är att få fönstrena skinande rena när vattnet lägger sig som en hinna . T-röd utblandat i vatten och putsa torrt med tidningspapper. Börjar det bli dags för fönsterputsning? Här ger vi dig alla tips du . Minusgrader är faktiskt ingen nackdel när det kommer till att putsa fönster. Då funkar det utmärkt att putsa fönstren med utspädd spolarvätska!


Njut av fina fönster i vinter. Ska du tvätta fönster i minusgrader ? Då är det dags att putsa fönster. Här är bästa tipsen för skinande rena fönster. Så låt grannen putsa fönster i minusgrader om hen vill det!


Låt dina vänner ha sina trivselkilon i fred och koncentrera dig på din egen trädgård . Men vad gör man om det är minusgrader ute när man ska putsa sina fönster? TVbjuder också på en video med Marléne Eriksson: Lär dig putsa fönster , . Ifall du står inför vårstädningen bör du därför göra bort att putsa och tvätta. Den här artikeln ger dig en heltäckande guide till att putsa fönster på ett effektivt.

Och ja, det är bara att sätta igång att putsa dina fönster även om det är några minusgrader. Allt är relevant till hur många fönster ni har, vad för typ av fönster, storlek m. Kan ni putsa fönster vid regn? Ja, vi kan även putsa fönster vid minusgrader.


Tidningspapper och fönsterputs duger inte när proffsen putsar fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg