måndag 8 maj 2017

Dimbar spotlight skena

Trendig skena i koppar med spotlights. Spotlight i modern design från Ecolite! Spoten har facetterad lins samt inbyggd dimbar LED och sitter på en fyrkantig f. Bygg snygg belysning i taket med skenor och spotlights.


Elektronisk dimbar transformator, 105VA.

LED spotlights för privata hem och större lokaler. Vi hjälper dig att hitta rätt spotlight skena Belysning och göra ett billigt. Det kan användas tillsammans med en mängd olika spotlights och taklampor, vilket ger dig möjlighet att välja så. Med riktbara spotlights bestämmer du själv vad i rummet som du vill belysa.


Framhäv någon del i inredningen, tex en tavelvägg eller en mönstrad tapet. Den böjliga leden gör det enkelt att ändra. Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights , downlights, dimmers och drivdon, transformatorer och utomhusbelysning av högsta kvalitet.


Cato-systemet går att bygga ut på längden och med antal spotlights.

Track LED- spot från Markslöjd för Track systemet. Spot att fästa i Track takskena. Vi rekommenderar en bakkantsstyrd dimmer . Därför skulle det vara kanon med lampor på skena och där. Dimbar LED-Driver Till Skenor Vit.


Fri frakt över 500:- (Annars 59:-) Antal: Lägg i varukorgen. Correct takskena 4-låg Vit matt. Paketlösning med tre dimbara spotlights på 12V LED-takskena. Teknisk specifikation Material Me.


Länge har vi letat efter en bra LED- spot till rimligt pris, som även har bra dimringsfunktioner. Liten LED- spotlight som går direkt på 230V, utan driftdon för Volareskena eller singel dikt montage. Här sitter spotlights på en skena i taket, då ser du alla. Matbordet får ljus ovanifrån med en dimbar pendellampa och . Köp den online eller i butik.


Exklusiv LED- spotlight för kontaktskena. Cato skena mattvit 3:a LED MR11.

DALI (Eutrac BUS- skena och adaptor) Limburg spotlight. LED belysning både för badrum och inomhus. Passar både för vägg och tak. Kombinera med och bygg ditt . Du hittar ett stort sortiment av spotlights i olika modeller och färger hos oss på LampGallerian. Fördelen med utanpåliggande spotlights är att de kan användas.


Artikelstatus, Beställningsvara, lager kan finnas men lagerhålls normalt inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg