torsdag 25 maj 2017

Nybyggeri århus

Nybyggeri og projektsalg i Århus. Der bygges i stor stil i Danmarks næststørste by Aarhus. Nye spændende bydele opstår og byder på et mix af ejerboliger og . De kommende år vil du opleve endnu mere nybyggeri i Aarhus.


AARhus -projektet består af . Det kan måske være svært at vide, hvilket nybyggeri du skal vælge som din nye bolig og dit nye.

Aarhus vokser og forvandles markant i disse år, og det kan være svært at følge med i alle byggeplanerne. Vi har samlet de største . Husbyggeri – Preben Jørgensen Huse har stået for nybyggeri af mere end 3. En yderst kompetent partner til husbyggeri og nybyggeri i Århus , Horsens . Andersen Byggefirma er eksperter i nybyg og nybyggeri. Vi bygger arkitekttegnede huse med et flot finish.


Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over rækkehuse til salg i Aarhus kommune. Bygningen er pælefunderet og .

Drømmer du og din familie om et nybyggeri i Århus ? Der er da heller intet som at bygge sit eget. Uanset om der er tale om parcelhus eller et arkitekttegnet . Havneholmen er et storstilet byggeri på én af byens absolut mest attraktive adresser. Her har du alt, hvad hjertet kan begære inden for rækkevidde. De ældste boliger er de dyreste i København og Århus.


Men de nybyggede boliger stiger mest i pris og trækker priserne i vejret. Det viser en undersøgelse fra . En række ejendomme i Aarhus midtby skal rives ned. Forslaget til lokalplan byder på nybyggeri i seks etager mod Nørrebrogade, fire-fem . Hos Arkitekt-Huset bekender vi os til det individuelle hus. Derfor kan du roligt kontakte os hvis du skal have bygget nyt hus.


Her kan du løbende følge med i alle de nybyggerier AAB har gang i. Så læs her – for jeg mangler dig! Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi søger murersvende til flise-klinkearbejde.


Det planlagte byggeri af almene familie- og ungdomsboliger udmøntes normalt i 2-årige kvoteplaner, hvor konkrete byggeprojekter . Hos OH Murerfirma har vi både erfaringen og kompetencer til at udføre nybyg i høj kvalitet.

Med fokus på dine ønsker og behov, er du sikret et nyt hus, der svarer. Universitet km - Handelshøjskolen (ASB) km - Journalisthøjskolen (DMJX) km - VIA University College km - Skejby Sygehus km . Nye med de boliger, der kommer til at ligge ved Solsikken. Vores erfarne elektrikere og el-installatører har netop færdiggjort et stort projekt med elinstallationer i nybyggeri på Egå Mosevej ved Lystrup - i alt boliger. Overvejer du stærkt at gå i gang med nybyggeri – enten i forlængelse af din virksomhe eller som privatperson?


Vi hjælper både privat og erhverv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg