onsdag 24 maj 2017

Rækkehus amager leje

Se boliger til leje til rækkehus copenhagen fra Kr. Se boliger til leje til rækkehus københavn s fra Kr. I Bellarækkerne udlejes moderne, nybyggede rækkehuse som er inspirerede af.


I takt med at Bellakvarter bygges, bliver der løbende sat flere boliger til leje. Skønt rækkehus med bedst beliggenhed - KUN TIL EXPATS.

Smuk arkitektur, imponerende udsigt, faciliteter der letter din hverdag, stranden . Metroen passerer lige uden for hoveddøren, og supermarkeder, . Amager Strand og gode indkøbsmuligheder. I Øresund Park finder du alt fra mindre 2-værelses lejligheder til de helt unge, rækkehuse samt 2-værelses. Der hører kælderrum til lejligheden og der er mulighed for at leje en P-plads i. Her finder du alle vores boligprojekter - måske bliver du inspireret til dit nye boligprojekt.


Boligerne har egen tagterrasse, 2-værelser samt stue. Bebyggelsen rummer rækkehuse samt en lejlighed.

Derudover har vi rækkehuse til leje i Ørestaden. Se kommende rækkehusprojekter vi arbejder på i øjeblikket og skriv dig op på venteliste. Det er Danmarks første afdeling med almene medejerboliger,. Københavns største almene boligselskab med 12. Find din nye lejebolig hos os.


Vores liste med huse til leje opdateres dagligt. Dejlige rækkehuse i pragtfuldt naturområde. Vestervænget gerne leje en carport,. Nyere rækkehus i bellarækkerne på amager. Se også: rækkehus til leje københavn.


Upcycle Studios er rækkehuse med masser af muligheder. Ejerforhol Offentlig leje. Nyopførte lejligheder og rækkehuse Se flere billeder. Skal din bolig være listet her? Søg blandt vores ledige boliger.


Vi har lige nu boliger til leje. Køb, salg og leje af nyt og brugt:.

Rækkehus (Ejerlejlighed), Sagsnr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg