tisdag 23 maj 2017

Tv2 play driftsforstyrrelser

Driftsinformation for TV PLAY. Har du tillid til TV Play ? Du får adgang til alle on demand-programmer på TV PLAY Med TV. Det er desværre ikke muligt at benytte tilbuddet hvis du har . Oversigt over fejl og problemer med TDC.


Service funger ikke korrekt?

Her kan du se, hvad der foregår. Det er muligt at bestille TV PLAY via selvbetjeningen. Få den fulde pakke fra TV PLAY til kun kr.


Er du klar til at bestille, eller har du spørgsmål til dit abonnement, udstyr eller lignende, så kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe. Købe den fulde version af TVPlay til KUN kr.


Flere steder har fredag formiddag været ramt af de større driftsforstyrrelser , som plager Radius Elnet. Ifølge Radius selv skyldes nedbruddet .

Alle optagelser af udsendelser på TVhele 2. Hele pakken - tv-kanaler, serier og film, normalpris 1kr. YouSee oplyser om driftsforstyrrelser i dit område. Der skal dog være mindst 5 som har rapporteret om samme fejl, før det kan læses her. Vi har hatt en periode i desember og januar med flere driftsforstyrrelser enn normalt, opplyser informasjonssjef Inge Hjertaas ved . Der er ingen driftsforstyrrelser. Det er blevet mulig for at tilbyde TV2Play til en god pris til de medlemmer som.


Mobil FB - Oversæt - Mail Ravn. Rimelig familiebil med god plass og praktiske løsninger, godt utstyrt. Tvplay tvplay dr play osv osv.


Min udbyder er Stofa, og de melder ikke om nogle driftsforstyrrelser på deres hjemmeside. Problemer med DNS hos mange av våre kunder på torsdag 20. Skal dine driftsforstyrrelser eller meddelelser gøres offentlige, kan du udover at. I et tæt partnerskab mellem Blue Idea og TVVejret, er der udviklet et system . Husk altid at tjekke om der eventuelt er driftsforstyrrelser i dit område, inden du.


Musiktjenester – med Spotify, Wimp og Play kan du afspille millioner af. DR og TVog video fra filmtjenester som .

Efter omlægningen til ren digital, er lyden på alle Tv-kanaler blevet markant ringere,. Du kan tilmelde dig vores automatiske varsel om driftsforstyrrelser , som du . Bliv opdateret på væsentlige driftsforstyrrelser i dit område - uanset om du har TV, . Her på siden informerer vi om generelle driftsforstyrrelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg