onsdag 31 maj 2017

Varmkompost test

Med en kompost för matavfallet kan hushållets sopmängd minskas väsentligt. På vintern bör du täcka din öppna kompost med en presenning för att hindra urlakning av. Efter vårt test kan man se att vär- me visserligen minskar kompost - materialet snabbast. Men det är inte alldeles säkert att värmen ger.


Du läser ett äldre test - nu låter vi istället konsumenter prova.

För att kompostera hushållsavfall krävs däremot en varmkompost ,. En färdig kompost är mörkbrun samt känns och luktar som jor vilket kan ta upp till två år. Då behöver du en varmkompost ! I vårt varmkompost bäst i test hjälper vi dig välja kompost genom att lista de allra bästa! Kom i gang med kompost - og lag næringsrik jord. LES OGSÅ: Vanlige problemer med varmkompost (Spirea.no).


Du luftar och luckrar enklast din kompost med Biokub luftningsskruv.

Får du inte riktigt till din kompost ? Komposter för olika ändamål och olika storlekar från . Eller är du nybörjare och sugen på att hoppa på komposttåget? Krångla inte till det, en kompost är enkel att . Det är både smart, enkelt och bra för miljön att ha en varmkompost på tomten. I många fall kan man minska. Att kompostera har många fördelar, det är bra för miljön och du sparar pengar på köpet. Men hur fungerar en kompost och vad kan jag lägga på . Se till att välja en isolerad varmkompost om du tänkt kompostera animaliska matrester, som kött och fisk.


Då fungerar komposteringen även på . Ta rätt på löven och trädgårdsavfallet med en kallkompost, varmkompost eller ett enkelt kompostgaller. Utbud för alla smaker, prisklasser och trädgårdar. Ett annat alternativ är särskilda kompostpåsar, som snabbt bryts ner i en varmkompost , tipsar Gunnar Eriksson på Kompost Center AB och . Då upptäckte jag att de har en varmkompost som erbjudande denna vecka, man undrar lite över hur den är, priset är nämligen 329:-, inte . På den sidan finns det länkar till test som RådRön samt . Fick en valfri varmkompost i Mors dags-present så nu ska här.

Den fick också högsta betyg i Råd och Röns test för några år sedan. Gröna Johanna är godkänd för kompostering av trädgårds- och matavfall året runt. Har man en kvadratmeter över på tomten så tycker jag absolut man ska skaffa en varmkompost. Lite problem hade jag men de gick att lösa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg