torsdag 11 maj 2017

Tvätta lackförseglad bil

Rekondkillen tyckte jag skulle nöja mig med att bara tvätta bilen , sådär varannan månad. SilverSeal - vänta 2v med tvätt? Kan man tvätta sönder en lack. Bilvård: Tvätta Lackförseglad bil - Saab Turbo Club of Sweden Forum forum. Din bil mår bra av att vara ren men den mår dåligt av att tvättas på fel sätt.


Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt.

Att tvätta en bil är ingen konst. Men det går att göra bort sig rätt ordentligt. Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga.


Här följer några tips och råd hur du på bästa sätt underhåller din Ditec- behandlade bil. Tvätta inte bilen på minst dagar efter utförd grundbehandling. Tråden handlar oVilken avfettning för lackförseglad bil.


Jag skall göra en Brightguard behandling av bilen , och funderar på vilken . Där man under tio program kommer att lära sig allt om hur proffsen tvättar bilar.

Redan i avsnitt ett berättar de att man aldrig ska tvätta sin bil. För första gången lycklig (men fattig) ägare till en ny bil. Börjar bli dags för första tvätten.


Skulle vilja lägga på ett lager Sonax Proffesionell Wax på min bil. Förseglad lack, vilket schampo ska användas. Vaxschampo på Lackbehandlad bil ? Hur laga smårepor på lackförseglad bil ? Svart lack, svårt att sköta om? En av grunderna är att tvätta bilen i skuggan, tvättar vi bilen i solljus så dunstar vattnet allt för fort och lämnar kalkfläckar kvar på lacken, med ett . Du kommer inte att behöva tvätta bilen så ofta, vilket innebär att slitaget minskar på.


Därför tål en lackförseglad bil många tvättar och repas inte i första taget. Den blir dessutom mer lättvättad. Börja alltid med att väldigt noga tvätta bilen med bra avfettningar.


Tvättade (handtvätt) min andra bil , en ssom var nylackad från i somras i en tvätt hall. Vår bil är lackförseglad (Diamondbrite) så det lär blir handtvätt som. Försöker tvätta bilen när den blir smutsig ca varannan vecka och då har . Inte för att jag tror att du behöver vax på en helt ny bil som är lackförseglad. De åtta funktionshindrade grabbarna jobbar på för fullt med att tvätta ,.

Fast den bil han just håller på med ska lackförseglas , det vill säga få ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg