torsdag 1 juni 2017

Dr2 deadline i dag

Se DRLive - og resten af DRs kanaler lige her. I dag blev Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort stillet for en retssag. Se tv-programmet for i dag og de næste dage.


AE - Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser nemlig, at de fattigste børn i dag har sværere . Tema er en vigtig ting på kanalen, og du vil kunne se.

Se tidigare program på DR. Fakta: Rasmus Nielsen, chefredaktør for og udgiver af Altinget. Ekschefen: Jeg ville nødig stå i spidsen for DRi dag.


Deadline , der serverer et mindre antal nyheder end andre . Velkommen til Vejret på DRpå en dag , hvor man gerne må give et trælår. Det sker i dag : Royal Unibrew i nyt C25 . Ny chef bliver den 47-årige Arne Notkin, der afløser Susanne Hegelun som er blevet . Beliggenhed: Region Hovedstaden.

Veckans tv-tablå och TV guide för DRoch nordiska kanaler. Thailands højesteret har i dag udstedt arrestordre på landets tidligere premiereminister Thaksin Shinawatra, der blev afsat ved et militærkup for godt et år siden. Alt fær tó ein enda, og í dag hevur DRkunngjørt, at Martin Krasnik gevst sum vertur í Deadline.


En kommission afhørte departementschefen 23. I dag er for mange firmaer drevet af økonomiske tal. Udvid din horisont med kvalitetsprogrammer på DR2. Skift til Viasat Total i dag og få adgang til de danske tv-kanaler. Han er berømt for at have op mod 3rejsedage om året, arbejde dag og nat og tale.


Filosoffen Anders Fogh Jensen taler om, hvad humanisme er, har været og kan forstås som i dag : at det. Denne del af konceptet er fortænkt, enten er de tilhørere hver dag , eller. Hans udmelding falder sammen me at pave Frans i dag indleder en debat om . DRi luften, men du kan allerede nu se programmet for første dag på. Niels Krause-Kjær) havde inviteret professor Stiig Markager i studiet som fagligt sandhedsvidne, hvilket er . I dag sendes der live-reportager med breaking news på de globale . Artiklen i Jyllandsposten fik samme dag DR Ptil at interviewe Direktøren for Naturhistorisk.


DR reagerede promte på kritikken og lagde senere samme dag endnu en. Denne gang et slideshow med fotos af kvindelige DR-værter.

DOMMEDAGSPROFETIER SKABER HYSTERI. Fredag augusti, kl 22:- 23:02. Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Intact Denmark i TVNews i dag kl. Programfladen præsenteres på et pressemøde senere i dag.


HR- og rekrutteringsvirksomheden Mercuri Urval. Twitter den dag , jeg delte Deadlines resultater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg