fredag 2 juni 2017

Offentlig licitation

Ved en offentlig licitation er det åbent for alle virksomheder at byde på opgaven. Kommune Kujalleq, Teknik og Miljø Forvaltningen udbyder hermed ovennævnte opgave i offentlig licitation. Arbejdet omfatter genopførelse af 2 . Tilbud på udførelse eller projektering og udførelse af bygge- og anlægsarbejder omfattet af denne lov indhentes ved offentlig eller begrænset licitation eller ved . Opgaven består i renovering af .

Thisted Kommune udbyder nedenstående bygningsarbejder omfattende om- og til- bygning ved Ungdomspensionen Kronborgvej i . Qaasuitsup Kommunia udbyder hermed nedenstående arbejde i offentlig licitation. Kommuneqarfik Sermersooq udbyder i offentlig licitation , udførelsen af Kollegielejligheder i centerområde i Pisissia i Qinngorput. OFFENTLIG LICITATION - opførelse af tilbygning til Børnehaven Børnehuset, Peter Løths. Læs Udbudsbekendtgørelsen her. Licitation forventes afholdt 10.


Avannaata Kommunia udbyder hermed nedenstående arbejder i offentlig licitation. Løgstør Boligforening udbyder herved renovering af afdelingen.

NØRRE NEBEL: Byggechef i Domea, Karsten Pedersen, erkender, at rådgivningsfirmaet er ansvarlig for en licitation , som kan kaste adskillige . Offentlig licitation i Esbjerg Kommune. Viborg Kommune udbyder herved i offentlig licitation , tagrenovering af tage med teglsten på eksisterende bygninger på forskellige adresser i Viborg Kommune. TORNBY: Menighedsrådet i Tornby-Vidstrup sogn har udskrevet licitation på forpagtning af næsten hektar landbrugsjord.


Hermed udbydes installation af decentral ventilation samt udvendig fast solafskærmning på . Udskiftning af hovedvandledning, fjernvarmeledning og højspændingsledning ved Niels Egedes Vej i Aasiaat. Vinder offentlig licitation. Projekt: Ny klassefløj – Om- og tilbygning.


Tækker har vundet licitationen fra Århus Kommunes afdeling for sundhed og omsorg i forbindelse med renovering af 66 . Men det var ikke svært, for det var en indbudt licitation, og så skal man tage det billigste tilbud – i modsætning til en offentlig licitation , hvor man kan vrage nogen. Ved offentlig licitation kan udbyderen vælge mellem samtlige indkomne tilbud og har også mulighed for at forkaste dem alle. Sognerådet gav denne tilladelse, men på betingelse af at tilbuddene skulle være bindende, også i tilfælde af offentlig licitation (37).


Redaktion Erhverv , TELE-POST 0 . Der er altid en fast kontaktperson, på enhver offentlig licitation. Vi lægger stor vægt på både . Danish term or phrase: udbyde noget i offentlig licitation.

Vi udbyder hermed entreprisen i offentlig licitation. Renovering af Højtoftevej, Thisted. Ny vandbehandlingsanlæg, Arrild svømmehal”.


Ved både offentlig licitation og begrænset licitation med prækvalificering bør ordregiver opstille et sæt objektive egnethedskriterier, f. Aarhus Kommune udbyder herved udførelse af glarmesterarbejde for Aarhus Kommunes institutioner og afdelinger i offentlig licitation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg