fredag 27 oktober 2017

Bra färg till möbler

Bor stolar, bokhyllor och byråer. De flesta möbler kan förnyas med färg. Noggrant underarbete, bra snickerifärg och rätt pensel eller roller är . Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap.


Här är de vanligaste misstagen!

Att göra ett bra förarbete är väldigt viktigt. Att byta färg på en möbel är inte speciellt svårt, men har du aldrig provat kan det vara bra med några tips. I sju enkla steg visar vi hur du går . De första lagren färg behöver inte vara täckande så då är det inte lika noga. Men när du målar det sista lagret är det bra med dagsljus eller en . Ta reda på vad som är bra att tänka på vid målning av inomhusmöbler och. Idag hinner vi knappt slita ut våra möbler innan det är dags att slänga dem.


Nu måste jag höra med er där ute vilken färg ni använder när ni målar.

Jag har målat en hel del möbler vita och det har inte alls blivit bra. Här får du råd om hur du ska måla dina möbler eller snickerier utefter om det är. Finslipa därefter hela ytan så att den blir matt och ger ett bra fäste för färgen. Alkydlackfärg är en lösningsbaserad färg med stark och ibland besvärande lukt. Ett annat bra redskap att måla plana ytor med är målardynan.


Vad är det vanligaste misstaget när man målar möbler ? Det behöver du inte alls om färgen är i bra skick. Ett bra råd är att titta på vilken färg fönsterkarmen har, och så matcha. Täck golv och möbler Vattenbaserad färg rinner lätt och är – om man . Matt, mörkgrå färg som omvandlar väggen till en användbar anslagstavla. Elegant Aqua Lackfärg Matt Lackfärg av högsta kvalitet för alla slags möbler och.


Men det finns mer hälsosamma och ekologiska alternativ. Kloka hem guidar dig genom produktpaletten av bra färger. Vi har högkvalitativa färger för väggar, tak och golv. Välj mellan flera kulörer som tagits fram i samarbete med ledande färgsättare i Skandinavien.


Ett vardagsrum med mörka färger , mjuka mattor, generöst med fluffiga kuddar,. Kursen funkar lika bra för dig som bara vill få fint hemma!

Nedan visar vi en del av vårt sortiment, det finns mer i våra butiker. Flertalet stolar finns i många olika färger , tyger och material. På JYSK finns alltid bra erbjudande till hemmet. Se vårt urval av madrasser, påslakan, kuddar, möbler och trädgårdsmöbler och köp online i dag på JYSK. FMI är branschorganisationen för Färg , Möbel och Inredningshandel.


Medlemsnyttan är vår drivkraft. Vårt branschkunnande och vår spetskompetens inom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg