torsdag 19 oktober 2017

Injekteringspump

Detta objekt säljs på uppdrag av ett av landets största anläggningsföretag. Variant av MAPEPOXY BI till försegling av repor och sprickor i betong. Endast för professionell användning.


För hand eller med injekteringspump. Ett injekteringsmedel trycks därefter in i bergets . Kom ihåg att det alltid är lättare att rengöra utrustningen innan betongen har härdat.

Använd vatten vid rengöring av betongbehandlingsmaskiner. Tautech utökar sin maskinpark med en ny Marmotta injekteringspump för stagborrningsarbeten…(Read More) . För teknisk information se vår Engelska hemsida, . Contec förfogar över den kunskap och utrustning som krävs för cement-, polyuretan- och epoxiinjektering. Injekteringsmodul med tre pumpar, flöde och tryck. Genom åren har vi samlat på oss . Fog och injekteringspump Magic plus.


Telekomutrustning, Terrängfordon. Firmans nya injekteringspump testas för att täta en nedsäkningsbrunn.

Då var den hemma dax för lite rengöring och service av atlas pumpac injekteringspump. No automatic alt text available. Utrustningarna finns i olika utföranden, t. Vi jobbar tillsammans med hela byggsektorn när det gäller betongrenovering och . En skruvpump kan även vara lämplig för långsam överföring till sand och. Den senare är ett samarbete med Tyréns och är ett pedagogiskt verktyg för att . Eldrivna membranpumpar för epoxi, polyuretan och kemiska vätskor.


Drivs av en underhållsfri 1-fas elmotor. Levereras med liters behållare, . Vi är dedikerade till högkvalitativ högtrycksspolning sgp700b tillverkning och marknadsföring. Tveka inte att köpa högkvalitativ högtryckspump sgp700b med . Det primära arbetet är att sköta vår mixer och injekteringspump vilket är ett utomhusarbete där kg säckar med bentonitlera hanteras och mixas med vatten. Månbas Alfa på Jungmansgatan idag. Borrnings- och injekteringsarbetena fortskrider planenligt, trots att två arbetsdagar försvann p. Hydraulisk injekteringspump.


Dubbla cylindrar och en hydraulisk injektionspump med en funktion. Operation och underhåll är enkla. Borrigg TEI MP 2och injekteringspump HÄNY. Borrsond med bergborrkrona och manschett st.

Geoprobesond för lösa jordarter. Specialutformade borrkronor för komplex geologi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg