måndag 30 oktober 2017

Lasera tryckimpregnerat virke

Här finner du tips, råd och inspiration för lasering av terrasser. Denna bruksanvisning gäller vid lasering av nya terrassgolv. För lasering av impregnerat trä . Genom att måla med lasyr framhäver du träets struktur samtidigt som du ger ett bra skydd till din altan, terrass, eller utemöbler i trä. Med vilket intervall får man annars räkna med att man behöver lasera tryckimpregnerat virke , för att behålla kulören samt den vattenavvisande .

Svartmåla staket, lasera kanske? Färdig med altanen, lasera eller inte? Lär dig mer om lasering hos Beckers Färg.


Det absolut viktigaste vid ytbehandling av impregnerat virke är att virket har torkat tillräckligt innan målningsarbetet startar. Vi har tryckimpregnerat virke i golven på vår altan och balkong. Förra året laserade vi dessa i en mörkt brunröd ton.


Här visar vi hur du går tillväga när det är dags att olja eller lasera.

För nytt tryckimpregnerat trä gäller att det ska torka minst en säsong före . Så väljer du och sköter om tryckimpregnerat trä. En terrass av tryckimpregnerat virke skall som regel behandlas en gång om året vid användning av . Nu är du klar med förberedelserna och kan börja lasera din trall. Har du tryckimpregnerat trä ska du vänta i minst en säsong innan du behandlar det.


En helt ny altan byggd av tryckimpregnerat trä rekommenderar hon att man låter vara i tre månader, eftersom den redan har ett skydd. Ska du måla tryckimpregnerat virke ? Inga problem, så här går du till väga. Byggbeskrivning och film från.


Väder och vind sätter spår på trädäcken. Men tar du hand om det då och då håller trädäcket sig fint i många år. Tikkurila_Beckers_Terrasslasyr_3.


Tryckimpregnerat virke , teak, ek, mahogny etc, som t. Träoljan ger träet ett fräscht utseende och . Det är lätt att fastna för tryckimpregnerat när man ska välja virke till altanen.

Det har en hållbarhet på mellan och år, det är lättarbetat, och . Nytt och obehandlat virke , tidigare behandlat samt tryckimpregnerat virke. Enligt svenska träskyddsföreningens hemsida går det att lasera impregnerat virke. Jag tycker emellertid att du ska följa Thomas Nilsson råd i . Svenskt NTRklassat virke är dimensionsbundet.


Detta innebär att de grova dimensionerna, x 1mm och grövre, vilka används i bärande konstruktioner och . Jag är bara så oändligt trött på att lasera och måla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg