torsdag 12 oktober 2017

Overenskomst 3f 2017

Overenskomster under Privat. Hvis der opstår uoverensstemmelser kan 3F hjælpe dig. Fakta om løn, overenskomst , uddannelse og arbejdsmiljø for dig. Her kan du se løn og arbejdsvilkår, som 3F har aftalt i overenskomsten med ” Dansk Byggeri”.


Der bliver afsat 2millioner kroner fra IKUF . Transport- og Logistikoverenskomst mellem.

Fridage og arbejde på SH-dage. Dansk Byggeris overenskomster med 3F og BJMF vedrører murer, struktører og ufaglært arbejde f. For lagerarbejdere, chauffører og . Udlændinge i stillinger omfattet af nærværende overenskomst , ansættes. Søgnehelligdage, overenskomstmæssige fridage og feriefridage. Restaurant Flammen har indgået overenskomst med 3F.


Danmarks Fiskeriforening og. Vi er meget bevidste om, at vores.

Høytidsaftener og dagen før 1. DEL I HOVEDAVTALEN LO - NHO. Denne avtale, som trer i kraft 1. Unntatt er ansatte med ansettelsesforhold av inntil måneder. I denne overenskomst dekker begrepet maskinoffiser stillingene maskinist . Stilling Begynnerlønn Etter år Etter år. Bastillegg skal utgjøre minst i tillegg til § A lønn.


Satsene i § K reguleres på samme tid som statens satser og er gjeldene fra 1. Dine rettigheter som NNN-medlem er nedfelt i en hovedavtale og en lokal overenskomst som . Partene lokalt har ansvar for å definere hvem overenskomsten skal gjelde for. Støre ser ikke for seg flertall for oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja 3. Arbeidstid og skiftordninger. Kontrakten skal vise til gjeldende overenskomst (Hovedavtale og tariffavtale) som sammen med andre aktuelle.


Fagligt Fælles Forbund - 3F. OVERENSKOMST FOR BAKER- OG KONDITORFAGENE. Voksne arbeidere med bransjeerfaring over år.


Finansministeriet og 3F København har indgået organisationsaftale for . Landssammenslutningen for Rengøring og Service under.

Vi har konkurrencedygtige overenskomster på alle relevante områder for. F har sørget for at Tage Laustsen ikke får hentet mælk fra sine 9køer efter i aften. Blik- og Rørarbejderforbundet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg