torsdag 19 oktober 2017

Kärcher ångtvätt sc1 tillbehör

Tyvärr har den önskade produkten utgått ur vårt nuvarande sortiment. Effektiv ångtvätt med många medföljande tillbehör. Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Med förlängningsslang och Classic golvmunstycke får du en 2-i-ångmopp med rätt storlek för snabb och spontan rengöring utan kemikalier.


Med SC förlängningsslang kan du enkelt rengöra även svåråtkomliga ställen som hörn och nischer. Teknikproffset Teknikproffset, i, Fraktfritt på order från 700kr.

Mångsidiga tillbehör och kraftfull ånga håller armaturer, kakel, spishällar, spiskåpor samt små. Kärcher SCAction Image Additional image 1. Denna maskin gör armaturer, kakel, spishällar och spiskåpor skinande . Tillbehör för ångtvätt Karcher 2. Handhållen för snabb vardagsstädning utan kemikalier. Behändig och kompakt ångtvätt med massor av tillbehör Vår mest kompakta ångtvätt. SC Floor Kit är en kompakt 2-i-ångmopp som är perfekt för snabb rengöring utan kemikalier mellan varven med det medföljande Classic . Med praktiska tillbehör som ingår kan du rengöra i ditt hem sådant som kräver mycket.


Den dödar 9 av hushållsbakterierna på alla typer av hårda ytor utan ansträngning.

Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Perfekt vid rengöring i kök och badrum. Tack vare effektiva tillbehör kan . I förpackning med alla tillbehör. TILLBEHÖR HÖGTRYCKSTVÄTT T-RACER T450.


FÖRLÄNGNINGSSLANG TILL SCÅNGTVÄTT. Ciggs saluför elektroniska cigaretter, tillbehör till el-cigg så som extra batterier, clearomizers, rökvätskor . Det följer med en del tillbehör , inklusive ett munstycke för golvrengöring, samt olika . Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, på Arlanda och online. Oavsett om du letar present eller något . Men hjälp av en ångtvätt kan ångan enkelt koncentreras och riktas på en enda punkt, vilket gör att värmen och dess förmågor.


Många tillbehör , Kraftfull, Lätthanterlig. Tillgänglighet Slut i lager. Kompakt och multifunktionell rengöringsmaskin som hjälper dig att rengöra ingrodd smuts på ett hygieniskt och kemikaliefritt sätt.


Tvätten är redo att användas . Det är en liten och unik ångtvätt som städar. Med en vikt på endast kilo och flera tillbehör har ångtvätten många. Product was successfully added to your shopping .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg