onsdag 4 oktober 2017

Mekonomen tvätta bil

Alla tycker om en ren och glansig bil. Du kan antingen välja att tvätta bilen själv eller lämna in den på tvätt. Att tvätta bilen för hand kan ibland kännas tråkigt, . Enkelt och miljövänligt med högtryckstvätt och riktigt avlopp.


Se till att tvätta bilen regelbundet, speciellt under årets slaskigaste månader.

Här hittar du bilschampo, avfettning och motortvätt som håller din bil fräsch. Guldtvätt utvändig och invändig tvätt , från 300kr. Vi utför service på din bil.


Välkommen till Göteborgs trevligaste biltvätt! Vi ser till att både du och ditt fordon mår . Skinande ren och handtvättat bil utvändigt 150:-. Boka Utvändig tvätt min , 15kr.


Mekonomen BilLivet Gärdet AB.

Dags att få din käraste ägodel bilen att skina som solen. Fyll en av dem med rent vatten och använd den för att tvätta av din svamp. För bilen , soffan, båten eller husvagnen. Tvätta alltid bilen på ett ställe som tar.


Minst 3års garanti på reservdelar. När du servar din bil hos oss får du alltid minst års garanti på reservdelarna och en stämpel i . En polett på mekonomen i Karlskrona kostade 20kr och jag körde på . Plusmeny till servicen – passa på att tvätta bilen eller serva AC:n. Lägg till en eller flera alternativ till din service.


Trots att man har avtalat tid så måste dom bara tvätta bilen först, till exempel. Vi servar alla bilmärken med orginaldelar och hjälper dig även hitta rätt däck och fälg till din bil. Bil AB ger Dig den service Du behöver oavsett om det gäller bilköp, service, reparationer eller reservdelar. Tvättar Du bilen i automat eller för den delen själv kommer bilen att repas allvarligt.


Och då räcker en lätt tvätt med högtryck gång i veckan typ. Här är de vanligaste misstagen . Som bilförare är det viktigt att säkerställa fri sikt innan bilen börjar rulla. Allt från tvätt och vaxning till glas- och lackkonservering.

Däckskifte, tvätt av däck och månaders däckförvaring. Ordinarie pris 8kr, din deal: 3kr. Ett bra tändstift förbättrar ekonomin och är snällt mot miljön. Kom in till en av våra 3stationer eller läs mer på OKQ8. Min pappa brukar alltid tvätta bilen med diskmedel men jag har hört det inte.


Det du behöver för en lyckad tvätt är en tvätthink med raster,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg