torsdag 5 oktober 2017

Bilschampo foam lance

Högskummande schampo speciellt anpassad för foam lance , fungerar även för vanlig handtvätt med hink. Extra skonsam med speciellt anpassad formula som . Kan användas både för hand och med foam lance. Mycket skummande, vaxsäkert och fräscht doftande schampo. Lämpar sig väl både i foam lance och för handtvätt.


Här hittar du bilschampo , avfettning och motortvätt som håller din bil fräsch.

För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du följer torktiderna som står . Re: Schampo till foam lance. Det står följande på flaskan: Handtvätt: bilvardsforum. Foam Lance , effektivt eller inte? Köp bilschampo och foam hos oss. Rengör bilen skonsamt och effektivt.


Skadar inte lack, vax eller lackförsegling. Länka gärna till medel som kan användas med foam lance smile medel som skummar till.

Jag har ett bilschampo som heter Snowfoam och en foam lance. Foam lancen är rätt underhållande, men den gör inte att tvättresultatet blir . Kopplas enkelt på handtaget på din högtryckstvätt och fylls med vanligt bilschampo enligt vanlig dosering. Foam Cannon produserar ett tjockt . Högskummande bilschampo , främst avsedd för att sprutas på bilen med foam lance men fungerar även som ett tradionellt schampo i en tvätthink.


Alfie Renadhy 936views. Men när det gäller bilschampo finns det dom som är bättre eller sämre till vinterns. Munstycket sprider ut tvättmedelsblandningen som skapar ett skum som gör . Hos oss hittar du all den bilvård du kan behöva för att ta hand om din bil på bästa sätt. Besök oss redan idag för att se vårt stora utbud. Safir Schampo är ett bra bilschampo som ger otroligt bra avrinning efter tvätt.


Det räcker med 40ml per fem liter vatten. Hög rengörande effekt, utmärkt glans och bra avrinning. Bilschampo utformat för Foam lance med tixotrop effekt.


Ultra Finish Polish Nya Illumina 2. BVE Xtreme bilschampo med vaxeffekt som lämnar en blank yta med hög avrinning. Hybrid VHigh Gloss Car Wash Soap är ett ultraförfinat bilschampo som ger e.

Fler och fler upptäcker att skumlägga bilen är ett roligt sätt att tvätta bilen på. Skummet är till för att tränga ut smu. Fungerar även utmärkt för vanlig handtvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg