onsdag 18 oktober 2017

Finsågad panel obehandlad

Finsågad slätspont (rå yta). Dimensioner: 15x1och 15x1mm, ändspontade i fallande längder. Läs mer om installation och skötsel. Attityd Rough har en finsågad yta som ger ett tufft och modernt intryck.


Spontpanelen är en slät panel med en minimal glipa mellan brädorna.

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . Vi erbjuder ett stort utbud av olika paneler från populära Moelven – allt från klassisk pärlspont till tålig. Ytterpanel i obehandlat trä. Används till största del för utvändig beklädnad av husfasad. Brädan består av en finsågad. Väggar av panel ger levande rum och en alldeles speciell, naturlig atmosfär.


Ett annat val står mellan släthyvlad och len yta eller en ruff finsågad yta med . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Det finns allt från slät panel och den klassiska pärlsponten till allmogepanel. En obehandlad panel målar man med fördel långsidornas kanter på innan . GOLV OCH PANELER I MASSIV FURU GOLV I MASSIV EK OCH ASK 34. Det är därför du kan komma in i ett rum där panelen är nymonterad och få en tidlös. Den här panelen är vitmålad med en skön slät yta.


The panelling is made of knot-free pine and can be purchased untreate white- waxed or painted white. The raw materials mainly come from our local region. En mm finsågad panel är ett mycket bra val som underbräda och eller lockbräda, Denna produkt säljs och levereras i fasta . Våra finsågade paneler finns färdigt behandlade i, svart (nyhet), grått (Sandy Grey) och i vitt (Frosty White).


Hyvlat av råvaror från Norrland med erkänt bra kvalitet. Panelen finns också obehandlad. Eftersom omsättningshastigheten på virket är hög kan vi inte . Som det levande material det är.


Basecos finsågade panel ger i både obehandlat och behandlat. Obehandlad , grund- och mellanstruken panel. Vår klädsel tas ur svensk gran som är ändamålsenligt sorterad för hyvling av träpaneler utomhus.


BASTUPANEL 12X70MM GRAN OBEHANDLAD.

Bröstlist för mm MDF panel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg