tisdag 24 oktober 2017

Vit spackel

Tillverkas av träpulver och ljusäkta pigment med en doft av cederträ. Elastiskt och följsamt med träets rörelser och ger en . Finkornigt sandspackel för användning inomhus av väggar och tak. Vattenbaserat fin spackel , lämplig för spackling på gipsskivor, väv, gamla tapeter o. Colorama Bredspackel Ergo Airlight 200mm. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris .

Leveransforkg och kg burk. Vit , mycket snabbhärdande spackel och lagningsmassa. För extremt snabba lagningar på de flesta underlag. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


För småreperationer på gelcoat. SILIKON BYGG 5DANA TRSP 3L. LAGNINGSMASSA VIT PLASTISKT TRÄ 75G. Spacklet finns i olika färger beroende på träslag och ytbehandling.

Vit spackel i pulverform, blandas med vatten. Användes för att spackla små hål på murade och putsade ytor före tapetsering eller målning. Dalapro Wood Finish, ett spackel för snickerier. Ett vitt, extra fingraderat spackel speciellt för snickerier.


Stort sortiment av lim, fog, kitt och spackel för bygg, måleri och industri. Dana Lim Målarfog 5är en vit snabbtorkande akrylfogmassa specialutvecklad till . Den transparenta fogen är vit i början men blir genomskinlig när den torkat. Latexfogen är lättarbetad och fäster bra på de flesta byggnadsmaterial som t ex . Vikt primärförpackning (kg): 10. Snabbhärdande, cementbasera frostbeständig, vattenfast, plastförstärkt, vit. Säkerhetsanvisning: Ta hänsyn till Varuinformationsblad.


Foto handla om Processen av att applicera en vit spackel på betonggrå färgväggen med en spatel. För mindre skador i gelcoatskiktet på t. Ytan slipas och poleras fram. Vit men kan brytas i olika nyanser. HobbyLite Balsa spackel vit - Trä och balsaspackel.


Ytterhörnlist kan användas till att täcka och skydda känsliga ytterhörn.

Färg: BAS A, vit , helmatt, med finkornig struktur. Milliput vit , 2-komponent epoxy spackel. Välj istället plastiskt trä i . Spackel , spackling och olika typer av spackelmassor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg