fredag 20 april 2018

Maskeringstejp för hörn

Ett måste vid fönstermålning! Triangulära tejpbitar för maskering av hörn. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. Hörnbitar som ger exakta och skarpa hörn på tex fönster.


Tunn och smidig maskeringstejp för allmän maskering av oömma ytor. Maskering av hörn ska vara enkelt, gå fort och bli bra!

Kornerz är det självklara komplementet till alla befintliga maskerings- och skyddstejper! Lämplig för de flesta ytor, för inom- och utomhusbruk. När det handlar om att måla väggar är det mycket viktigt att tejpa hörn och skydda golv och möbler ordentligt. Du kan skapa skarpa färgkanter . Tejp är ett viktigt hjälpmedel vid målning.


Den skyddar, delar av ytor och skapar mönster. Vi ger tre värdefulla tips om hur du använder maskeringstejp på bästa . Så här enkelt och snyggt blir det när du använder Kornerz för att maskera dina hörn. Med 3M:s blå maskeringstejp kan tejpen sitta uppe dagar i extremt solljus, och.

FLEXIBEL MASKERINGSTEJP För målning i böjar och runda hörn finns en extra elastisk utgåva som fäster effektivt även om den sträcks ut och . För långtidsmaskering både inom och utomhus. Den blå tejpen är väder- och UV-resistent. Den klarar alla färgtyper och kan sitta kvar. Nu finns den på Gekås i Ullared! Måla ända in i hörnen och en liten bit förbi, in på den vägg där du ska.


Använd inte vanlig maskeringstejp , då den har aldeles för starkt klister. Egenskap: Blå UV- och väderresistent. Förstansat ” hörn ” för att enkelt kunna maskera fönsterhörnen.


Kan sitta upp till dagar omålad. Camo - maskeringstejp av textil 10m - Camo digital. Så hur gör man smartast i hörnet ? Jag vill inte tejpa med maskeringstejp heller, för att jag är rädd att tapeten på den andra väggen ska gå . Nu lämnar vi år av produktutveckling bakom oss och går till marknaden.


Håll utkik efter Kornerz på din lokala byggvaruhandel. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du allt för maskering. Tejp till att maskera, maskeringstejp som är lätt att ta . Mycket stark dubbelhäftande tejp för tak- och golvlister.

Perfekt för hörn och kanter. Spara pengar på vårt stora utbud av maskeringstejp och monteringstejp och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg