torsdag 5 april 2018

Hetvax bil

På tvätthantaget finns en borste som går att föra tillbaka så att det går att spruta med högtryck, hetvax eller vatten. Kontrollera att borsten är ren före användning. Att tvätta en bil är ingen konst. Men det går att göra bort sig rätt ordentligt.


Här är tio vanliga misstag som kan bli både kostsamma och jobbiga.

Se till att borsten är ren och bilen fri från sand och grus innan du börjar. Duscha ett lager hetvax på rengjord bil , även på rutor och speglar. HETVAX som ger glans och skydd. På denna blogg kan du följa WD Carwash arbete bakom kulisserna, nyheter och tips för en ren bil.


Lägsta pris vid kontantbetalning är kronor och kronor vid kortbetalning. Vad är det för typ av vax som automat-tvättarna använder? Hetvaxning – Tillvalsprogram, varmt vatten med ett vattenbaserat hetvax , använd för ett underhållande lackskydd.

Ytbehandling med hetvatten och vax. När du tvättar din bil hos GoWash! Jag brukar tvätta min bil på en gör-det-själv-tvätt som ligger vid en. Sen finns ytterligare två steg - hetvax följd av avsköljning med minerafrritt . En ren bil är både säkrare och trevligare att köra.


Genom att tvätta bilen regelbundet håller du rosten borta vilket ökar livslängden och andrahandsvärdet på din . Då kostar en normalstor bil cirka 1kr. Ställ dig och kolla när dom tvättar en bil nästa gång så får du se hur rena. Tvätta bil i automattvätt på OK - postad i Off Topic: Var på lokala OK för att. Vi har nyligen vaxat bilen, halva.


Njut av Skansen medans din bil blir omhändertagen. Du väljer själv hur mycket du vill. Snälla berätta hur en modern biltvätt förstör din bil ? Har alltid gått i ångest på hur man skall tvätta sin bil på bästa sätt, och skonsammaste sätt.


Varmt destillerat och avkalkat vatten med hetvax 4. Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg.

Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod. Och med 50-gradigt vatten och rikligt med kem så har ni de bästa förutsättningarna till en ren bil ! Använd rätt rengöringsmedel Tänk på att . Gör som PB Bygg och tvätta hos EasyWash! Kör in dit fordon i ett av de fyra.


Program – Hetvax – ger en blank yta och vattenavisande yta. Vaxet gör att smuts har svårare att fastna på bilen samt att lacken kapslas in och skyddas. Rekommenderas även på rutor och . Når vi vasker bil og båt, renner rengjøringsmidlene ut i avløp eller rett ut i naturen.


Duscha hela bilen med hetvax som skapar ett skyddande lager för din darling. Jag undrar om det räcker att spruta på sånt där hetvax som finns på GDS tvätt och om det räcker skall man torka av bilen med silikonskrapa och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg