torsdag 12 april 2018

Rundvisning på tv2 odense

TV byder velkommen til rundvisning for . Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København. Rundvisning i huset med besøg i nyhedsstudiet og sports- og aktualitetsstudiet. Nu får du chancen for at komme indenfor på en . Har du nogensinde set en TV-station indefra?

Under rundvisningen ser du bl. Besøget starter i ”Alarm 112” hvor rundviseren fortæller om husets historie mv. Herefter rundvisning i huset med besøg i nyhedsstudiet. Afgang: Fredericia banegår Jernbanegade kl.


Morgenkaffe i bussen inden rundvisningen i . Kom med på en dages tur til Korsbæk og TVOdense. Der var deltagere, som havde en helt .

Først besøger vi TV hvor vi får en rundvisning på tv-stationen af Troels Mylenberg. TVrundvisning med Troels Mylenberg. Denne sommer fejrer verdens mest berømte cykelløb 100-års-jubilæum, og TVbenytter lejligheden til at invitere seerne på rundvisninger de . Frokostbuffet på Restau- rant Den Grimme Ælling med fri drikkevarer indtil klokken 14. Hjemkomst: Nyborg Station kl. Minut for minut: AGF vinder på udebane mod OB.


Der er Europa League-billetter på spil, når AGF søndag aften møder OB i Odense. På TV vil vi få en rundvisning i huset, høre om. Vækstfonden, TV og Dansk Erhverv inviterer til konference den 15.


Henrik inviteret nogle af Tennisavisens frivillige skribenter til en rundvisning hos TVi Odense, hvor fire af . Olfert Fischers Vej Odense. Familie og Samfund Karise inviterer alle der har lyst på en bustur til Odense, med guidet rundvisning på TVog sejltur på Odense Å. Vi maler på Natursten Vemmetofte Strand Camping. Oplev en TV stations verden med guidet rundvisning , og efterfølgende frokost og en dejlig sejltur. Efter endt opsamling kører vi direkte til .

Sejlrenden i Odense Kanal er ved at blive udvidet. Et tysk skib med et gigantisk sugerør suger havbunden op og sejler den væk - døgnet . Hos Restaurant Schiøtz, kan du læne dig tilbage og nyde en lækker middag i hyggelige omgivelser inden aftenens forestilling i ODEON. Must see når I er på lejrskole på Danhostel Odense City: H. Der er også mulighed for rundvisning i TV´s studier for større klasser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg