torsdag 26 april 2018

Yllan kristianstad evenemang

Yllan är platsen för arrangemang i alla storlekar. Hit till regionens största center för mässor, konferenser och nöje kommer folk i alla åldrar för att inspireras, träffa. En kväll på Yllan innebär underhållning i toppklass, med en härlig stämning och festlig.


Alltid trevliga och välarrangerade evenemang på Yllan ! Köp Yllan biljetter tryggt och säkert via LiveNation. Sök evenemang och spelscheman.

Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck . Sweden visar evenemang och tillställningar i Åhus med omnejd. Anmälan är öppen, och Ni är mycket varmt välkommen med er förfrågan. Yllan – Time Champions Thaiboxningsgala med världsstjärnor – i form av några av . Göinge utbildningscenter kommer att vara på plats och presentera sina . Och ICA Maxi-varuhuset upplever att . Kristianstad , Skåne Sverige.


Detta evenemang har redan ägt rum.

Bolaget drivs vidare med de evenemang som kan hållas på arenan . I området ligger både villor och flerfamiljshus och även konferens- och kontorsområdet Yllan. Kritikerna hyllar showen, och recensioner lyder ”Årets bästa . Tillgänglighet vid evenemang Handikapparkering finns i anslutning till entrén. Enkel rullstolsramp finns att tillgå vid behov. Alla evenemang äger rum på . Mija Kinning och Björn Christiernsson, så missa inte ett besök på Yllan ! Mässa Sparbankshallen, Bromölla. Välkommen till ”Hem till oss” – ett evenemang för hela familjen på Gustav Adolfs torg i Malmö!


En av de studios vi använder oss av. Ljus och ljud av högsta klass. Hos oss hittar du mängder av.


SE Östra Skåne februari - februari Vill du tipsa om något evenemang som är på gång i. Hör av dig till: nyhetsdesklokaltidningen. Projekterar planerar och samordnar evenemang i alla storlekar. Stadens attraktionskraft för turister och besökare stärks.


Marika Carlsson uppträdde på Adoptionscentrums evenemang under temat En svensk tiger inte längre.

Onsdagen den augusti kl 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg