måndag 23 april 2018

Ta bort källarlukt

Vi har i undervåningen en unken källarlukt som sprider sig upp till. Vad tidigare ägare säger bör man ta med en stor nypa salt. Få bort lukt i sutteränghus? Kan man få bort källarlukt från kläder?


Har precis tagit upp lådor med barnkläder som luktar endel. Hade tänkt använda dem igen.

Unken källarlukt i kläder och tvättmaskin, vad göra? Husmorstips är bra för att få bort fläckar, för att städa och när inga andra knep fungerar. Här är tips med bland annat bikarbonat, ättika och . En halv citron i kylskåpet kan ta bort lukter. Du kan även ta bikarbonat, ättika eller salt på en svamp och skrubba alla sidor och hyllor. Vill bara instämma att både frysen och klorin är effektiva metoder för att ta bort dålig lukt som ofta har uppstått pga mikrober.


Så jag undrar hur man kan få ur unken källarlukt från skumgummi? Besväras du av mögellukt i ditt hem? Klicka här för att få enkla och praktiska tips på att få bort mögellukten enkelt och effektivt!

Konstig lukt i källaren eller i badrummet är vanligt och beror oftast på fukt. Det är viktigt att ta reda på vad som orsakat lukten då en . Gunilla bestämde sig för att ta reda på om det gick att göra . Ska jag tvätta den igen, eller finns det ngt annat sätt att försöka få bort den lukten ? Jag har en bok som luktar apa, den har blivit fuktskadad. Jag undrar har någon något bra tips på hur man blir av med lukten, jag vill så gärna . Så får du bort sur lukt i kläderna. Du tvättar och tvättar men ändå luktar dina kläder surt när du plockar ut dem ur maskinen.


Alla konstiga lukter behöver naturligtvis inte innebära att ditt hus har fukt- och mögelskador. Därför har vi identifierat . Luftrenare kan användas både för att lösa problem med tillfälliga lukter och för att få bort ingrodda lukter. Olika modeller och tekniker är olika bra på att få bort.


Fick en fråga för ett tag sen om hur man får bort dålig lukt från sina loppisfynd. Jag har faktiskt inte haft så mycket problem med de saker som . Eftersom det är jävligt dyra skor för det första och oroligt sköna för det andra vill jag prova allt för att få bort doftenoch slippa slänga skorna. LuktDålig luktTa bort dålig lukt ta bort källarlukt mögelluktfå bort mögellukthur luktar mögelavloppsluktlukt . Men släng inte boxarna i onödan, det är faktiskt fullt möjligt att få bort den kvarhängande lukten med enkla medel.


Fuktproblem i källaren är ett vanligt problem, och ” källarlukt ” ett välkänt begrepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg