tisdag 10 april 2018

Spackla buckla på bil

Kan man spackla upp så djupa och långa bucklor utan att det. Vad för spackel till buckla? Tjo Har haft en liten buckla i bilen nu ett tag och nu är jag sugen på att spackla över den. Spackla upp buckliga skärmar? Lämpligt spackel till bucklor ? En fråga till er som kan ang Lack, spackling mm.


Glasfiberspackel: fyllnadsspackel för djupa bucklor och punkter som behöver stöd. Bucklor på karossen får din bil att se mycket äldre ut än den är. Förutom att förstöra utseendet så har det också en negativ inverkan på bilens . Bilbucklor kan du ta bort själv hemma med enkla knep cardent.


Beroende på vilken typ av buckla du har lyckats dra på dig så kan du antingen försöka ”dra ut” bucklan igen, eller försöka spackla över den med en specialanpassad produkt. Det är så att jag håller på att fixa rost på min bil , det är massa rost! I stället för att spackla och lacka om små parkeringsskadör. Vissa bilar kräver att man böjer metallstången på ett speciellt vis om det är trångt . Slipa och rengör ytan som ska spacklas. Fylla ett hål görs av rost med glasfiber.


Denna technic gäller för reparation bil bucklor , stötar i auto. Om du sedan har en buckla så kan du ta och spackla med glasfiber. Ska man vara riktigt seriös så ska man låta bilen stå ett år efter att man . EN buckelskada går att laga oftast utan att behöva lackera om bilen.


Råkade krocka min bil i förra veckan och har koll på hur man lagar allt men har en liten. Ja så måste man rikta ut den först och sen spackla. Jag har en bil som bara står, den är lite tillbucklad på vänstersidan.


Att spackla en masse bucklor och skit själv är nog ganska dödfött om man . En tackar för en bra guide, blir till att slipa och spackla framöver då! I korta drag, slipa rent, spackla , grundfärg (ev. rostskydd), maskera av området . Eller går det att spackla först och sedan lägga på rostskyddsfärg? Jag vet inte hur många bilar det rör sig om, men i princip ska de räcka året ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg