måndag 23 april 2018

Makita skruvdragare

Makita 18V maskiner på BAUHAUS! Välj mellan allt från skruvdragare till sticksågar inom ett och samma system! Stort antal skruvdragare i olika storlekar med varierande prestanda och funktioner. BORRSKRUVDRAGARE MAKITA DDF482RFEB 18V 2X,0AH.


Med spindellås och engrepps mm . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Minsta borrskruvdragaren i 18V- serien, för dig som vill ha en maximalt smidig maskin! Liten och lätt maskin för Dig som föredrar lång gångtid och optimal styrka. Med st miljöanpassade Ni-MH batterier på Ah för extra lång gångtid. DDF484RTJ är utrustad med en kolborstfri BL-motor, . Borrskruvdragare och slagskruvdragare för alla typer av arbeten. Maskinernas goda kvalitet bekräftas garantitiden på tre år.


Två batterier och laddare ingår. Vinklingsbar skruvdragare med inbyggt batteri. Speciallåda innehållande olika bits (PH Torx, HEX etc.) och 9st sexkantshylsor.

DDF4är en 18V kolborstfri borrskruvdragare med snabbchuck och batteriindikator ifrån makita. DDF4har momentjusteringar och ett vridmoment på . Något batteri är i sämre skick. Säljes pga bortgång och vi har redan två. Stark 18V Li-Ion maskin för.


Ungefär 3-år gammal, några bits följer med. AH Finns i Stockholm Pris 600 . I Maktitas sortiment hittar du allt från skruvdragare och mutterdragare till sticksåg och cirkelsåg. Komplett med laddare och x18V 0Ah batterier. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher.


Skruvdragaren fungerar, men inte perfekt. Hyrs ut med laddare och ett batteri. Lite olika bits och borrstift följer med.


Vi har allt ifrån Tigersågar , skruvdragare , sticksågar, multifräs, slipmaskiner, . I mitt förra test jämförde jag Biltema och Ryobi. I detta testet jämför jag tre olika skruvdragare med. Just de här fyra snickarna använder skruvdragare i många olika moment.


Batteridriven kraftfull skruvdragare 18V.

Slagskruvdragaren fungerar ej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg