måndag 16 april 2018

Tvätta bilen produkter

Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt. Teknikens Värld tipsar även om produkterna som gör bilen skinande ren . Se till att tvätta bilen regelbundet, speciellt under årets slaskigaste månader. Att hålla bilen blank och fin är inte bara fråga om estetiska skäl.


Fler och fler upptäcker att skumlägga bilen är ett roligt sätt att tvätta bilen på. Hur du tvättar bilen hemma om.

Alla kan tvätta bilen men man måste vara lite försiktig så att det inte blir fel eller. Grundtipset är att använda rätt produkter , avsedda för bilvård. Många använder vanligt diskmedel till att tvätta bilen. Det löser fett och är naturligtvis bättre än att inte använda någon produkt alls. Ett särskilt bilschampo är . Biltvätt Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.


Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? När man sprayar på produkten är den till att börja med vit. Microfibertrasan kostar kronor på Clas Ohlson och går att tvätta i maskin på grader.

Det finns många sätt att tvätta din bil. På våra bemannade OKQ8-stationer hittar du tre smidiga sätt att få din bil att glänsa. Dessutom erbjuder vi produkter för en . En ren bil är både säkrare och trevligare att köra. Genom att tvätta bilen regelbundet håller du rosten borta vilket ökar.


Produkter inom tvätt och bilvård. Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg. Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod.


Tvätta bilen rätt och skona miljön! Bilprovningen strävar efter att fordonens miljöpåverkan ska minska och att användningen av miljömärkta produkter ska öka. Vad behöver du för att ta hand om din bil på bästa sätt? Dags att tvätta bilen , båten eller husvagnen?


Idag finns det miljömärkta produkter för både biltvätt , avfettning och bilvax som . När man tvättar , schamponerar och vaxar sin bil hamnar både produkter man använder för biltvätten och . Ta bilen till en biltvätt istället för att tvätta bilen på gatan. Om du vill tvätta bilen själv, välj miljömärkta produkter och åk till en gör det själv-hall. Det står inte uttryckligen i lagen att det är förbjudet att tvätta bilen på gatan, men. I dag finns det miljömärkta produkter för biltvätt , avfettning, bilvax med mera.


Det allra bästa är naturligtvis att du väljer en miljömärkt biltvätt.

Använd miljömärkta produkter. Kom till oss när det är dags att tvätta bilen , köpa tillbehör eller hitta rätt motorolja. Fordonstvättar finns av en anledning, nämligen för att man ska tvätta bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg