onsdag 11 april 2018

Metallexpander gips belastning

Hur hög belastning man kan ha när man fäster i gipsvägg beror dels på antalet. Vill du ha ännu bättre bärkraft väljer du istället en metallexpander vars. Molly eller annan metallexpander (Molly är ett varunamn. inte en expandertyp) är oftast bara att te en tång och rycka tag i ringen på utsidan av . Motera hyllbeslag på gipsvägg - vilken plugg?


Hur mycket belastning tål en gipsvägg?

En mollyplugg skall ju sitta i gips , Om prylen du vill sätta upp har Mskruv, så tål sannolikt inte en gipsskiva belastningen från den, oavsett . Hur fästa en tung sak på väggen som man ska. Essve erbjuder en rad produkter för gipsinfästning. För att ditt montage ska bli så stabilt och säkert som möjligt.


Expandern är tillverkad av stål med invändiga gängor för . Ofta behövs även borrmaskin och ibland särskilda monteringsverktyg för metallexpander. Vet inte om du menar mollyexpander nu, men har du endast gips i. Metallexpaner används för infästning i gips och andra skivmaterial t ex .

Max belastning ( säkerhetsfaktor 3). Skivexpander kallas också för metallexpander , mollyplugg, skruvankare och gipsankare. Mollyplugg för medeltung infästning i gips -, spån- och träfiberskivor. Skivfäste i stål för hög belastning. Olika typer av skivmaterial med tjocklekar mellan och mm, t. Här nedan kan du se olika alternativ för väggar med skivor av gips , eller.


Med en speciell metallexpander kan tunga föremål hängas upp på betongväggar. Kroken tål inte tung belastning men duger gott för att hänga upp till exempel tavlor . För stabil och säker upphängning av. DRYMO fungerar som sin egen regel, likt metallexpander , och kan användas på gipsskivor, . Speciellt designad för att lätt kunna montera våra produkter på gipsskiva med en tjocklek på 9-mm.


Gör-det-själv (DIY) - Component. Brukar ju stå på dom vilken belastning dom klarar och jag har för mig. Tyngre saker och föremål som ska tåla hög belastning.


Det idealiska fästsystemet för. Monterar tunga föremål på gips -, spån-, masonit- och andra . Vid tyngre belastning används expander eller kemisk infästning, t ex.

Gips är numera det vanligaste materialet vid byggande av innerväggar, inte minst för den som bygger om på egen hand. Byggskivorna kan vara gips - och gipsfiberskivor, träfiberskivor, faner, spånskivor eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg