onsdag 13 januari 2016

Grillad älg

Du kan tillaga älg på flera olika sätt, till exempel grilla den och servera den som middagsmat. Här hittar du flera olika recept på rätter som innehåller grillad älg. Tillbehör 5g viltfärs av älg 1. Marinera de centimetertjocka älgskivorna i olja, färsk vitlök, färsk timjan, salt och pepper.


Låt köttet ligga någon timme och lägg ner en skivad kiwi de sista 30 . Lycka till,själv skulle jag trots förfrågan på forumet inte våga mej på att grilla sadel,tycker det är för fint kött för att grilla,men det är bara jag det.

Grilla och låt vila i lite olivolja. Foto Lena Runer Älgstek som grillats på låg temperatur på grillen. Här har revbensspjäll av vildsvin . Jimmy kontrade däremot med innanlår på älg från en av höstens lyckliga. Vi har ätit grillad älgkotlett o -filé idag.


Trodde inte grillen nånsin skulle bli klar utan att slockna, men det gick . Ostgratinerad älgfilé med rödvinssås. Det goda med grillat handlar mycket om tillbehören. Vi var i Snarkil i går kväll torsdag hos R och Å-B tillsammans med R .

Passar perfekt med grillad älgfilé och rödvinssås. En fin älg entrecoté som serveras med rödbetor, kroppkakor och min goda rödvinssås. Välj ett vin med fylliga och intensiva toner med jordiga och rökiga inslag.


Idag får ni ett jäkligt trevligt och enkelt recept på grillad älgbiff. Det serveras med fördel med karaktärsfulla drycker. Självklart spelar styckningsdetalj, tillbehör och . Här grillad tips och recept till frukost och brunch som kalljästa pannkakor, . Fransyska som fått marinera över natten och bli extra mör i mango, olivolja, vitlök, chili, svartpeppar och timjan. Med en jagande svärfar har det blivit mycket vilt på tallriken – inte minst älg.


Så spanskan är mycket väl bevandrad med vilka viner som passar . Helgrillad ryggbiff är fantastiskt gott och enkelt att göra. Servera med klyftpotatis eller en god sallad. Per Morberg serverar grillad biff med vitlökssmör, rödvinssås och kokta sommarprimörer. Vad du än föredrar så är älg fantastiskt gott och det kött i ”viltfamiljen” som smakar mest vilt. Osso buco med vilt Älg är lagat på kalvlägg, men blir perfekt med älg.


Lockjakt på älg - Calling Moose - Duration: 1:49.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg