måndag 18 januari 2016

Dr vejret

Vi vil gerne vise og dele billeder af det danske vejr. Og allerhelst dine optagelser. Her kan du sende os dine fotos, videoer eller bare din tekst.


Sommervarmen får insekterne til at tørste, og nogle arter mister levesteder. Men ifølge insektforsker kan varmen faktisk også have fordele for de seksbenede. Få vejret af Anja, Louise, Anders, Søren, Christian og Mikael.

Del dine vejrbilleder og videoer på vores væg. Sådan bliver vejret i dag, i morgen og de næste dage i Danmark. I aften og nat mest tørt og først stedvis klart vejr , senere mere skyet. Vinden aftager og bliver efterhånden svag til frisk fra vest . HØJER: DR Vejret sendte live fra Højers Vidåsluse i torsdags.


Det var sidste stop på Vores Vejrs Margueritrute, hvor de har sendt live . DR vejret var tirsdag på besøg på Østerstrand. DR programmet – “Vores Vejr” var tirsdag på besøg på Østerstrand i Fredericia.

DR Vejret kører i år langs Margueritruten og sender fra mange af de skønne steder, der er rundt om i landet. DR Redaktionen har koblet deres . DR Vejret er gennem sommeren på rundrejse i Danmark via den kendte. Vi håber, DR Vejrets besøg på Ejerslev Havn vil bidrage til, at endnu . Turen går gennem den kendte turistvej Margueritruten. Fire biler er parkeret ud for GIVSKUD ZOOs kamelanlæg. De kommer fra DR og skal gøre klar til dagens vejrudsendelser på kanalen.


For nogle uger siden fulgte DR ( Vejret ) Margueritruten på Nordfyn med mange gode oplysninger om seværdigheder i kystbyerne på ruten. Skybrudssikring emnet for besøg af DR Vejret i Gødstrup. Projektchef Michael Hyllegaard interviewes i høj sol om skybrudssikring i . Velkommen til Vejret på DRpå en dag, hvor man gerne må give et trælår til enhver, der påstår, at der ikke findes dårligt vejr , men kun forkert . DR Sporten og DR Vejret har nu officielt fået ny base i Dokki Aarhus.


De to markante redaktioner har rykket det københavnske teltpæle op og . Vejrværterne Anja Fonseca og Christian Cherry var med på premier dagen i . Det er ikke kun TV der løftes af fodbolden, også DR Radio mærker interessen. I sidste uge kunne DR Medieforskning fortælle at Fodbold VM . DR Vejret lukker ned i København for at flytte vejrstudiet til Aarhus 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg