tisdag 26 januari 2016

Tek10 våtromsnormen

Byggebransjens våtromsnorm er oppdatert om kravene i TEK10. To oppdaterte blader beskriver kravene i forskriften . Hva er våtromsnormen , og hva slags dokumentasjon kan du kreve på våtromsarbeidet? Bransjen må selv framvise gode dokumenterte løsninger på bruken av sluk, legger han til. Jeg mener det et krav i våtromsnormen som sier noe om hvor mye minstehøyde over.


Våtrom skal prosjekteres og.

TEK er ikke fullt ut dekkende for våtrom, mener Karlsen. Ved søknaden bør det blant annet legges . Det er fallkrav og andre detaljerte tekniske krav også i TEK 10. Media gjengir våtromsbudskapet ukritisk gang etter gang, De store boligbyggerne følger ikke våtromsnormen , men følger TEK kombinert . Byggherren viste til veiledningen til Tekog mente at rørleggerbedriften ikke hadde noe annet valg enn å levere automatisk lekkasjestopper.


For å bygge et trygt og damptett bad er det mange hensyn som må tas. Rør-i-rør-systemer for vannforsyning i boliger Løsninger som tilfredsstiller kravene i TEK10. TEK, som snart oppgraderes til TEK15.

Bruk av våtromsnormen i en eller annen form vil i dag forenkle alle krav til dokumentasjon i fm våtromsarbeider. Basert på kravene i TEK og . Den nye preaksepterte løsningen gir en større fleksibilitet enn veiledningen til TEK , og vårt ønske er at den nye løsningen åpner for et større . Hva sier egentlig TEK om hvordan et bad skal bygges? Det kan være greit å vite om du skal pusse opp badet og spesielt om du skal gjøre . Tek er byggeforskriften som er lovpålagt. Der står det at det skal Være tilstrekkelig fall til sluk og ikke hvor. Vi er total enteprentør i bad renovering.


Vi bygger og totalrenoverer våtrom i henhold til gjeldende lovverk dvs. Entreprenøren skal besørge de tillatelser. Eventuelle lekkasjer skal synliggjøres. Det er ikke lovpålagt å bygge bad etter våtromsnormen , men du vil få et trygt og tett ba du kan . Nei, det har de dessverre ikke. Flis vegg er 20og gulv 3060.


Vi må ha et firma som er godkjent og følger våtromsnormen ( tek). Rom som dette skal projekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade . Fagrådet for våtrom,der eierskapet til våtromsnormen var tema. TEK--standarden samt holder på å lese oss opp til TEK-som kommer senere.

Hem har kursing innen byggteknikk, fuktmekanikk, våtromsnormen , TEK 9 TEK , TEK(teknisk forskrift) og branntekniske forskrifter. Forbrukeren hevder at entreprenørens . Renner vannet til sluket i dusjen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg