söndag 31 januari 2016

Måla om ikea garderob

Läs om hur vi målade garderoberna från Ikea. Fördelen är väl då att det är enkelt att måla på och dutta i om färgen skulle nötas bort på sina . Behöver dina garderobsdörrar fräschas upp? Lär dig hur du målar om möbler som ett proffs med hjälp dessa experttips och få ett professionellt resultat.


Har tröttnat på de Ikea Paxgarderober vi investerade i för några år sedan.

Då de ändå kostade en del känns det inte helt ok att slänga ut dem o. Spån eller mfd Till garderober? Slipa och måla garderobsdörrar. Måla garderoben i en färg du gillar. De nya IKEA -garderoberna monterade och på plats.


Därefter köpte vi Ikeas garderober Pax i ljus ekfanér. Vi planerar också en inbyggt pax- garderob i vårt nya hus.

Jo, ja det är inte svårt att måla , men det tar tid och man måste vara noggrann. Måla eller betsa lådan om du önskar en annan finish. Om du har en liten garderob med Ikeas Pax-system har alla möjligheter att anpassa . Undrar om det går att måla om laminerade möbler. Hur kan man förändra en garderob som har lamninat på dörrar och sidor.


Kan man måla eller göra nåt annat så den inte ser ut som om jag kopierat den ur. Den hade björkfärg - alltså den där folien de använder på IKEA. Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap. En vit garderob från Ikea med två dörrar var utgångspunkten för våra tre garderobsförvandlingar.


Pax garderob Ballstad med måtten . DIY-projekt är som frisörer och hantverkare, man vill gärna ha någon form av personlig rekommendation så att man vet att det som i teorin låter . Locka fram ditt barns inre Picasso med vår kreativa MÅLA serie. Serien innehåller allt de behöver för att rita, måla och skapa, och är särskild designad för att . På IKEA har vi genom åren samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet kring livet hemma och.

Tog det lugnt i förmiddags och tvättade, kände mig lite småkrasslig i fredags kväll så skippade renoveringen igår. Men nu har jag arbetat som . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla garderob. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder . Garderoben i bok, från IKEA , slipades och alla lister och lådor målades i täckande svart lackfärg. Sidorna målades vita för att få garderboen att . Tanken var att måla om dem invändigt och sedan byta till fina, vita Ikea -dörrar vi.


Det gjorde jag på en gammal garderob i mitt rum som inga nya dörrar passade till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg