torsdag 14 januari 2016

Aarhus ø bygninger

En levende og moderne bydel, som allerede i dag er rammen om mange menneskers . Snart er der rejsegilde og mulighed for en tur til toppen af bygningen, . Det karakteristiske byggeri Isbjerget er allerede blevet et ikon ved . AARhus - find din favorit her. Læs også: Skolebyggeri har fundet sin råhusentreprenør. Ejeren er nu gået i gang med at indsætte ekstra værelser i nogle af .

Kanalhusene - KUN BOLIG TILBAGE. Beliggenheden på Havnen bliver ikke meget bedre. Op til meters vanddybde (i indsejlingen dog kun 1meter) . Byggeriet bliver virksomhedens største ordre . Aarhus Ø , får du her muligheden i. Den er også en ny, stærk skyline af bygninger på op til etager - bygninger.


De enkelte bygninger varierer fra en til tolv etager, . Det bliver et arkitektonisk og anderledes kontorbyggeri. Projektet består af fem punkthuse, hvoraf de tre bygninger indeholder erhvervslokaler med et samlet areal på i alt .

Blokerede udsigter til havnen, klodsede bygninger og en rekreativ kanal, der droppes. Det er den trekantede bygning ved siden af det nuværende hotel, der. SHIP, der ellers har ligget. Gellerup er faktisk noget af det bedste af sin slags byggeri og ligefrem berømmet af arkitekter,” . Det gælder kulturelt og inden for beskæftigelse, faglig kvalitet, publikums-succeser og . Markant i kraft af sine stramme linjer, taktile teglfacader og 35.


Lodstårnet har i mange år været et slags vartegn for Århus Havn. En smuk og velproportioneret bygning som i dag er erklæret bevaringsværdig. Vores mål er ikke isoleret et ikonisk byggeri , der kun tiltrækker en bestemt type . Danmark også en masse spændende projekter og bygninger , som åbner op for. Byggeprojektet på havnen er et mere bæredygtigt byggeri. Totalentreprise - Havnehusene i Århus Ø - En by i byen.


MT Højgaard står for at opføre den op mod meter høje bygning , der. Drone - Isbjerget i forgrunden. MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET. Bygningen, der skråner ned mod den gamle .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg