onsdag 13 januari 2016

Kärcher fönstertvätt

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Separat sprayenhet medföljer. Enkel och bekväm fönsterputsning med batteridriven fönsterskrapa.


Electrolux fönstertvätt med effektiv raka av naturgummi. Användarvänlig med ännu smidigare. Fungerar den, eller blir resultatet varken bättre eller sämre än om man tvättar på.

Sveriges mest sålda fönstertvätt ! Du hittar även tillbehör för fönstertvätt. Rengör snabbt och grundligt utan spill. Batteridriven fönstervätt som rengör fönster tre gånger så snabbt som . Har ingen recension än Skriv recension.


Kärcher WV Plus kan även användas . Kikar jag på användning etc, så säger säljarna att den är fantastisk. Den elektriska sugfunktionen gör att du slipper dropp och . WVPremium har både en sprayflaska med fönstertvättmedel .

Pris per dag: Pris för dagar: 1Pris . En batteridriven fönsterskrapa med sugfunktion för enkel och bekväm fönsterputsning. Den kompakta konstruktionen med det . Den batteridrivna fönstertvättens uppfinnare, har utvecklat WV Plus, en fulländad maskin som putsar fönstren utan att . Det är ju perfekt nu när vi . WV plus är en batteridriven fönstertvätt med sugfunktion för enkel och bekväm fönsterputsning. Superbra för alla typer av glas, fönster och speglar utan. FÖNSTERTVÄTT WV PLUS KÄRCHER.


Kärscher har lämnat ett bra och exklusivt erbjudande till oss boende i Skutan som är . Fönstertvätt som suger upp vattnet och lämnar en ren och torr yta utan ränder. Uppladdningsbart batteri samt sprayf. Den gör fönsterputsningen enklare och sparar åtskilligt med tid och . Köp online eller ring oss för personlig service! Trådløs, Brukstid 20min, 25cm vaskebredde.


Se utvalda maskiner, läs regler och villkor. Se alla auktioner i kategorin Diverse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg