torsdag 21 januari 2016

Kvalitetssikring app gratis

Det er nemt og gratis at komme i gang med IssMan. Du kan komme i gang gratis – samarbejd som et team eller på egen hånd som du vil. Brancheorganisationen for bygge- og anlægs- app er meget.


Alt dette fra kun øre pr formular, de første er gratis ! IssMan er enkel, hurtig og gratis app til kvalitetssikring og fotodokumentation. KS - KvalitetsSikring har alle de funktioner du behøver: - Standard formularer for el, vvs, kloak, tømrer, .

En app kan spare dig tid og kvalitetssikre og dokumentere dit arbejde. Kvalitetssikring og dokumentation af udført arbejde med GPS lokation. SkyHost Geotag er en fotodokumentation app til dokumentation for udført arbejde og kvalitetssikring. Prøv SkyHost gratis i dage . Gratis time- og materialeregistrering.


Digitale mangellister, kvalitetssikring , sikkerhedsrunderinger og tilsyn. Du har direkte adgang til Byggeweb Capture via . Kontrol er Danmarks bedste system til mobil fotodokumentation og kvalitetssikring.

Elektronisk kvalitetsskring med Minuba app web. Overfør biomassekortet og tildelingskortet fra CropSAT. Tidsbesparende og let at bruge. Bedste app til kvalitetssikring.


Anysense mobil app er den førende til kvalitetssikring og dataopsamling, hvor du kan registrere og lagre. Digital kvalitetssikring med færdige skabeloner til bygge- og anlæg,. Mere info om vores app til digital kvalitetssikring.


App løsning til at opfylde myndighedskrav om egenkontrol. DEn FØRSTE måned ER GRATIS - RESTEN KOSTER KUN LIDT MERE! Nemt og hurtigt at bruge - gratis prøveperiode! Apacta er en app til registrering af materialer, arbejdstimer, dokumentation og kvalitetssikring.


På siden her kan du læse om kommunens kvalitetsrapporter på dagtilbuds-, skole- og fritidsområdet. Simpel time- og materialeregistrering samt kvalitetssikring. Få en App til timeregistrering, elektroniske arbejdssedler og materialer, der. I bliver bedre til kvalitetssikring , materialeregistrering og ordrehåndtering, og I kan.


FotoDok er en App til mobiltelefoner, der gør det nemt at samle billede og tekst til færdig fotodokumentation. Med FotoDok på mobiltelefonen kan du sende .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg