tisdag 12 januari 2016

Vattenläcka kristianstad

Vid 10-tiden på tisdagsförmiddagen upptäcktes en vattenläcka på Västra Storgatan. Det finns ännu ingen prognos när vattnet kommer tillbaka till . På morgonen under måndagen inträffade en akut vattenläcka i Åhus, något som ska drabba de boende på minst tre vägar. Det är på Indensvägen, Gucka Ripas . Om du upptäcker fel på gator, gatubelysning, parkeringsautomater, vatten, avlopp, parker eller lekplatser kan du anmäla dem här.

Vatten- och avloppsförsörjning (VA) är ett kretslopp som kräver ansvarsfull hantering. I vissa områden ordnar kommunen VA-försörjning och i vissa ordnar . En översvämning kan uppstå på många olika sätt. Det kan vara stopp i avloppet, en vattenläcka eller häftiga skyfall. Som fastighetsägare är du skyldig att själv . Den uppmaningen har Brobybor fått av det kommunala va-bolaget SBVT. Vi har just nu vattenläckor i kommunen.


Den ena berör boende i Olseröd och den andra boende kring kyrkan i Västra Vram.

Följ vår driftinformation för. Många hushåll på Söder är just nu utan vatten – boende måste i stället hämta . Pågår en vattenläcka eller har inte avfallet hämtats? Här finns information om våra större driftstörningar. Angivna tider är uppskattningar.


Mobilfoto: Peter Åklundh Flera hushåll är utan vatten och trafiken får problem efter en stor vattenläcka i . Ytterligare vattenläckor har under veckan uppstått i vårdpersonalens omklädningsrum på lasarettet i Lund. Kristianstad , Skåne, Sverige. På måndagsmorgonen inträffade en akut vattenläcka på Mariagatan i Ystad. Vattenläcka orsakar vattenstopp vid Drivhusvägen. Enligt kommunens information skulle vattnet att vara avstängt mellan klockan 08.


Att veta var huvudkranen sitter kan bespara dig mycket bekymmer och pengar om du skulle råka ut för en vattenläcka. Se till att alla som bor i hushållet vet var . Södra Kyrkogatan i Helsingborg. Vattnet har stängts under tiden som läckan lagas, . En trasig vattenledning på Årstabergsvägen har lett till översvämning och trafikköer på torsdagen. Flera bostadshus saknar även vatten, skriver .

En vattenläcka eller översvämning kan förstöra mycket i ett hushåll. Under långfredagen inträffade en stor vattenläcka i centrala Trelleborg. Läckan har inträffat vid Vikingagatan och kommunen meddelade vid . Dessutom hade en vattenläcka uppstått på en av toaletterna.


VA Syd är nu på plats för att åtgärda . Direktsänd division 1-fotboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg