onsdag 13 januari 2016

Måla furutrappa vit

En trappa gör mer än att bara ta oss upp och ner. Den är ofta placerad på ett sätt som ger den en viktig roll i inredningen. Vi visar hur du förbereder och målar en . Vilken färg till vit trappa ? Följ våra målartips och råd för hur du målar trappan och får en snyggt och slitstarkt.

Projektet med att budgetrenovera vår gamla furutrappa med brun filtmatta är nu över och hela . Har en sån där jäkla ful furutrappa med mörkgrön nålfiltsmatta nersänkt i trappsteget från talet. Hej Vet att det redan finns trådar om detta men jag orkar inte leta. Jag håller på och slipar för . Vill alltså måla min fula trappa vit men har blivit.


Så hur gör man då för att måla sin trappa och se till färgen skyddar. Ett bra tips är att måla sättstegen vita och planstegen, som man går på, .

En invändig trappa behöver sällan bytas ut även om den nöts hårt. Med slipning och ny färg kan man springa i den många år till. Måla trappa med ett perfekt resultat genom att se hur vår målare gör det steg för steg. Här finner du tips, råd och inspiration för målning av trappor inomhus. Dammsug och rensa alla skarvar från smuts och damm.


Hej har en innomhustrappa i furu som jag vill måla vit. Med vänlig hälsning, Robert. Många äldre hus har tråkiga furutrappor med vidhängande ledstång i. Slipning och målning av trappan gör man helst innan man sätter dit de nya stegskivorna. Om du inte vill måla själva trappan, kan du gärna satsa på en stark färg på väggen.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla trappa vit. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder . Snygga rutor i vitt och kulören Strand från Alcro Designers. Spackla, slipa och måla är sen moment som ger resultatet, den så gott som nya . Att måla om sin furutrappa vit har inte speciellt mycket med Västerås att göra egentligen. Anknytningen till Västerås är väl att tapetseringen .

Jätte snyggt blev det, men dom . Dags för renovering i lägenheten, bland annat ska jag måla en trappa vit. Använder golvfärgen Beckers Golvfärg Plus (och Alcro Halkstopp) . Målning av furutrappa vit samt mattinklädnad i stegen är ett sätt att ljusa upp och få en varmare känsla i trappan! Måla alla väggar i samma kulör men måla en vägg i högblank glans. Måla furutrappan vit och måla ett mittparti i grått eller knallrött, eller snygga grafiska siffror . Jag vill stänga igen stegen och samtidigt måla trappan vit.


Det är en furutrappa som tack och väl inte har haft någon limmad. Det visade sig dock senare att jag bara behövde runt 1L för att måla. Måla väggar, tak eller golv inomhus - med rätt typ av färg på rätt plats. Vitt är vanligast men kan också vara fint att välja en kulör. Hejsan, hoppas ni har en skön lördag.


Idag står på mitt schema att inventera barnens kläder inför skolstart, och sedan planera vilka möbler vi . Inlägg om måla furutrappa skrivna av innehosina. Vägg- och takpanelen ovanför trappan har även den blivit vit. Vi har nu börjat fundera på att måla om vår fula lackade furutrapp vit.


Skulle vilja måla om den i en fin grå färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg