onsdag 6 januari 2016

Zink profiler på mål

Under konceptet hører også specialfremstilling af taghætter på mål. Alle profiler og taghætter produceres efter godkendt tegning, hvor vi anbefaler vores kunder . VM Anthra forpatineret zink. Print, mål op og skriv dine mål på profilerne som du skal bruge i Shoppen . Velkommen i vores profilshop Har du dine mål klar? Vis produktside for: Zink klemliste 1m .

Vores mål er at levere god kvalitet af færdige bygningsprofiler i zink , kobber og. Har du brug for zink profiler , laver jeg dem efter mål , eller jeg kan komme forbi så tager vi en snak om hvad dine behov er for zink profiler. DK - Profiler til byggeri - LOGO.


Vi fremstiller zink -, kobber- og aluprofiler på eget værksted efter dine mål , eller vi kommer u måler op og specialfremstiller efter dine ønsker. Mål på tegning til venstre herfor er standardmål. Klik på billedet for at se det større. Udfyld i felter til højre herfor, hvis du ønsker at bestille profiler i specialmål.


Kontakt din lokale trælast partner eller Bygtjek, så finder vi sammen en løsning på netop din profil.

Bestillingsliste for profiler med afvigende mål på bagsiden. Nordens største og dybeste sortiment af profiler. Derudover tilbyder JUAL fremstilling og levering af bygningsprofiler i alle mål og i alle materialer fra. Levering af Profiler , Tagbaner og Taghætter. DB nummer, Alu- zink , Polyester, PolyMax, MaxCoat.


Tagrender i 99 ren zink , der patinerer smukt og holder i mange år. De profiler - halvrun kvartrund (også kaldet arkitektrende) og firkantet - bidrager . Metaller som zink og kobber loddes sammen i hjørner i stedet. Jeg har brug for en zink afdækning til en læmur.


I hvilke mål vi du gerne ha dem i ? Stort udvalg af Zink Plader til billige priser. Takrenner i 99 ren sink som eldes vakkert og varer i mange år. Produkt information: Varenummer: 10Z Profil : Murkrone Farve: Alu Mål : 26xmm. Derfor er det eksempelvis problematisk at kombinere aluminium og galvaniseret stål, fordi galvaniseret stål er betrukket med zink , der er mere ædelt end . De smukke profiler tilfører . Vi produserer alle typer beslag og profiler etter mål.


Profiler i blank eller sortlakeret aluminium, samt enkelte profiler zink. Vi har altid den rigtige pris og måneders.

Se brochure Scan Aluprofiler for anvendelsesanvisning. Hegn stolpe til graders samling, bygger mål over jorden 180cm. GH System hegns profil teak. Global Business Development Director.


Our metal coated products include zinc (Z), galfan (ZA) and galvannealed (ZF) coated sheet products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg