måndag 25 januari 2016

Tapetsera på målad betongvägg

Jag och min sambo har haft lite jobb med att ta bort fyra lager tapet på betongvägg. Vi tänkte prova att tapetsera direkt på betongväggen. Tapeter på betongvägg i källare = olämpligt?


Bästa sättet att få ned målad tapet ? Väggarna är målad betong i en ful sliten gulaktig nyans. Jag funderar på att göra nåt.

MEN går det att tapetsera betongväggar ? Kan man tapetsera på betong eller är det målning som gäller? Jag hade också bredspacklat, slipat och sen målat eller tapetserat. Innan du tapetserar en målad yta eller en våtrumstapet, tvätta bort smuts . Skall låta tapetsera om ett rum där delar av väggen nu är slät, ren bar betong. Hur grundar man där innan tapeten. Hur gör man för att tapetsera på redan tapetserad.


Easy cover direkt på betongvägg. Renovera källare – tapetsera på betongväggar?

I det här inlägget tänkte vi peka på viktiga saker för att tapetsera hemma. Om du tänker tapetsera på betong eller gips måste alla hål och . Vad jag skulle vilja ha är en betongvägg i vardagsrummet. Väggen är nog c:a kvm och idag målad med ngt som ska likna kritade medelhavsväggar.


Ska man få bort tapet (vilket du ju inte ska) så kan man antingne gå . Så gott som alla väggfärger på marknaden går bra att tapetsera över. En kombination av vitt och beige som basfärg på väggar och möbler ger ett harmonsikt . Riva o tapetsera om = nejRiva, bredspackla, måla = nejMåla och ha knotter kvar . Det enklaste är att tapetsera med en tapet som ser ut som betong , det finns även fototapeter som ser ut som en stor betongvägg. Detta gäller särskilt om du ska sätta en mörk tapet på en ljus vägg och vice.


Strukturer och ytor är minst lika viktigt som nyansen på färgen i dagens inredning. Betong fortsätter att vara trendigt och en rå betongstruktur gör att vi får naturligt . Måla på tapet behöver inte vara komplicerat och man kan uppnå fina resultat med enkla medel. Verktyg som är bra att ha när du målat på tapet.


När du ska måla eller tapetsera är det viktigt att underarbetet är ordentligt gjort. JAG SKA SÄTTA EN LJUS TAPET PÅ EN MÖRKT MÅLAD VÄGG - HUR GÖR . Se hur du bredspacklar en vägg av t. Som utgångspunkt rekommenderar vi alltid att ta bort gammal tapet innan du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg