tisdag 19 januari 2016

Skivspackel byggmax

Någon med erfarenheter av byggmax spackel lätt handspackel. Bubblor i skarvremsa av papp på gipsskivor, hur. SPACKEL JOTUN FIN GIPSSKIVA 15L.


Rätta till ojämnheter Ett lätt skivspackel som ger en jämn och slät yta. Används till skarv- och fläckspackling på gips. Trappspackel DuraTrapp BYGGmax. Nu har vi precis använt upp en hink av byggmax spackel, och jag tycker det känns okej att arbeta me men det verkar sjunka ihop en hel del. Bruksfärdigt, vattenburet fogspackel.


Alcro Skivspackel Tapethandeln. Färgproduktgrupp enligt MaalausRYL . Du bör absolut använda en skarvremsa, MEN pappremsan skall sättas i ett speciellt spackel som heter Skivspackel , men eftersom du redan börjat spackla är det . Click here to find similar products. Click here to find similar products. Byggmax Sverige 36views.


Lagt lager spackel, smäckt i pappremsan, på med ett lager till. Låtit torka, slipat och ser att det finns vissa bubblor i skarvremsan. Medlem Nivå jan Kör med skivspackel blötare än LH-spackel vid . In i gruvan och börja spackla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg